Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet különböztetni külsőségekben az aktív és a passzív melegeket?

válasza:

válasza:

válasza:Az aktív melegeknek lilára van festve a bal kisujjukon a köröm, míg a passzív melegek felemás zoknit hordanak. Ez egyezményes jel, világszerte elfogadott megkülönböztetési módszer. Tehát ha épp Tanzániában, Peruban vagy Vatikánban keresgélsz a melegek között, akkor ezzel a módszerrel biztosan ki tudod deríteni, hogy aktív vagy passzív az adott úriember.
Egy melegszakértő

válasza:

válasza:Nem igazán. Régen még mikor vékony voltam és elég kisfiús, akkor megdugtam egy hatalmas bika nagy testépítő csávót, aki majdnem kétszer annyi volt súlyban, mint én.
Meg ismerek totál átlagos, heterós, normális viselkedésű és kinézetű férfiakat, akik szintén azt szeretik ha beléjük megy a kuki.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom mennyire jók a zuhanyra szelhető anális irrigátorok és hol érdemes ilyet venni.
Természetesen gumit nem használunk. Ő 21/aktív, én 19/passzív.
Én is az vagyok, de sajnos az a tapasztalatom, hogy sok aktív csak eszközként bánik velünk. Én is igénylem az orált az aktív fél részéről is, csinálják is nekem. Sok passzív társam ezt egyáltalán nem igényli és eléggé r**bancosak is.. Ezt csak én látom így?
Szerintetek elég jó szemetek van ahhoz, hogy 1-2 cm pontossággal belőjétek a méretet egy kép alapján?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!