Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él kicsapongó életet sok meleg fiú és férfi?
Figyelt kérdés
Elegem van azokból, akik csak szexet akarnak és nem lehet velük értelmesen beszélgetni. Ez nekem is fontos, nyilván fontos, de úgy lenne az igazi, ha kialakulna barátság is és azon belül szex is. Ilyen fiúkat nem nagyon találok, ti hogy vagytok vele? Csak a farok jár az eszükbe semmi más.:(( (a nagy többségnek)2016. jún. 22. 12:32
1/12 anonim válasza:
Szexfüggöség egy fajtája, sérült a kapcsolata sok embernek a szüleivel, a sok titkolozástol, és ez így jelenik meg. Ha érdekel további része is, írj privátban.
3/12 A kérdező kommentje:
# 2 Szerintem is jó, de van egy határ. Az meg igénytelen, hogy tök mindegy, hogy kivel, csak jó legyen a farka. Aki farkas képet kér előre, meg van az ilyenről a véleményem.
2016. jún. 22. 14:00
4/12 anonim válasza:
Azért, mert a férfiak nagy része tisztelet a kivételnek sajnos ilyen, akkor is, ha nem meleg vagy, ha az. Ezzel a problémával a nők is találkoznak nem csak a melegek.
Egyébként üdv a klubban.:D Normális csajok is így járnak.:D
5/12 anonim válasza:
Próbálják behozni azt, amit az élet és majd az évek elvesznek tőlük.
6/12 A kérdező kommentje:
Négyes igazad van, ötös nem értem miről beszélsz.
Mindenesetre undorító és igénytelen, aki egy fäszalapján találkozik. A biszexekről nem is kell beszélni.
2016. jún. 22. 17:43
7/12 anonim válasza:
érdekes két biszex srácot is ismerek és egyik se ilyen. ne általánosís.
meg szerintem az se zavarjon ki hogy ismerkedik és milyen céllal és mennyit szexel....ezért felesleges még egy ugyan ilyen kérdést kiírni, naponta öt ugyan ilyen kérdező siránkozik, talaláljatok egymásra
8/12 anonim válasza:
Hát én se értem néha magam, viszont én nagyon is nyitott vagyok a beszélgetésre, stb. Sőt eleve nyitott vagyok arra, hogy ne egy alkalom legyen és dumáljunk, stb. Csak a többség 1-2 tali után eltűnik.
9/12 anonim válasza:
Én nem akarom a szüzességemet idegennek adni, pedig már rég "eladhattam" volna magam. Szerintem ha vki kapcsolatot akar, akkor NEM AZONNAL fog a szexre menni. Xy idő után ez természetes.
10/12 A kérdező kommentje:
nem az zavar, hogy ki mennyit szexel, hanem az, hogy csak azt akarják és ilyenekkel találkozok. értelmeset nem nagyon találok. talán siránkozok úgy tűnhet, de azért mert rosszul esik ez a dolog. nem tudom hogy képesek emberek arra, hogy vadidegenekkel szexeljenek, aztán persze, hogy több lesz az AIDS-es.
2016. jún. 22. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!