Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz uni partnert találni?
Rendben. Úgy értettem, hogy az aktívok dominálni szeretnek, behatolók szeretnék lenni, a passzívok pedig domináltak lenni és befogadni a másikat magukba.
A homoszexuális szexben viszont mindkét fél férfi, hímnemű.
A heteroszexuális szexben pedig a férfiak a dominálók és a behatolók, a nők pedig a domináltak és a befogadók. (Most a kevés és ritka kivételektől eltekintve.)
Így értettem a párhuzamot, csak ezt így nem írtam végig. Nem arra gondoltam, hogy aki passzív férfi, az nő akarna lenni.
A kérdésre: Valamikor csináltak kis számolgatást, hogy a melegek hány százalék aktív/passzív (én is:))/uni. Nem emlékszem pontosan mi jött ki, hülyeséget pedig nem szeretnék mondani, de ha utánanézel, könnyen lehet, hogy az unik aránya alacsonyabb, és akkor ezért.
Utolsó válaszolónak: Attól, hogy passzív vagyok, még nem vagyok alárendelt. Sem a szexben, sem semmilyen értelemben. Vannak ilyen párok, igen, de az más kérdés. Egészséges párkapcsolatban nincs alá-fölé rendeltségi viszony. A szadomazochizmus pedig mentális betegség, ha ez lenne a reakció. (Nem én mondom, a DSM-5.)
13
A szexualitást külön lehet valasztani egy párkapcsolat többi részétől. Azzal van gond aki azt hiszi a szexualitás valamilyen értelmes és civilizált dolog miközben nem
Ezt ne vedd magadra, de aki ennél többet akar bemesélni azt úgy veszem mintha még magának is hazudna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!