Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért e már valakit homobűnözés?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 19:45
1/6 anonim válasza:
arra gondolsz, hogy gusztustalankodtak e előttem buzeránsok?
sajnos igen, de nem volt súlyos szerencsére...
23F
2/6 A kérdező kommentje:
Sokan a hirtelen találkozást ki is használják,lopták már el telom stb.De egyszer kicsesztem egy gyerekkel:kitettem egy réz csillogó gyűrűt,azt hitte arany.Ellopta. Sajnos sok ilyen van.Egyszer volt nálam egy srác ,szintén eldugtam minden értéket. A fürdőkádba ugrott,mellette egy polc van ,van rajta sok csavar stb. Mikor kijött a kádból egy faacsavar volt a kádba.Szerintem odanyúlt, de érték nem nagyon volt ott legfeljebb a villanyborotvám. Távozáskor a pótkulcsot használtam,ő ajánlotta ,hogy kinyitja az ajtót "nehogy engem meglássanak a szomszédok"De nem adtam neki oda a kulcsot.Ha odaadom lehet elmegy vele.Utána lett volna zárcsere.A gyaloglon is rengeteg alkalmi tolvaj van ,vigyázni kell nagyon.
2016. jún. 29. 19:52
3/6 A kérdező kommentje:
A legdurvább volt kb 15 éve bealtattak,ezért idegennel ne igyál együtt ,veszélyes is lehet.
2016. jún. 29. 19:53
4/6 anonim válasza:
Hát te a szélsőségeket sikerült, hogy kifogd. Nekem még soha nem volt ilyen.
5/6 anonim válasza:
hol ismerkedsz? Sok emberrel voltam már együtt a saját lakásomon is de soha senki nem lopott.
6/6 anonim válasza:
Velem nem történt még hasonló szerencsére. :)
Mondjuk a homobűnözést szót nem nagyon értettem, először inkább arra gondoltam, ami a börtönökben zajlik sokszor az elítéltek között. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!