Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsit nyalni többnyire az aktívok vagy a passzívok szoktak?
Inkább az aktívok, de ez sem törvényszerű - ahogy az intimitás során semmi sem.
Nekem még sajnos senki nem nyalta :( f23
2: Ez szar poén volt. Még ha a kérdező elírta volna, akkor még vicces is lett volna, de így nem sajnos.
------
Általában az aktívok. Ahogy a heteróknál is pinát nyalni inkább a férfiak szoktak (az "ottani" aktívok), úgy itt is az nyalja a másik lyukát, aki aztán abba a lyukba be is akarja rakni a farkát.
De kivételek is léteznek (10-ből 1-2), amikor egy passzív is szeret lyukat nyalni, még ha aztán nem is dug, csak őt dugják.
most nem trollkodásként vagy hogy kötekedjek.. de miért jó ha valaki popsiját nyalod? :D azt még megértem akit nyalnak.. de aki nyal?? meg nem büdi??? jóó tudom tisztálkodás, higiénia stb de hát akkor is ott ürít az ember..
kérdésem pusztán kíváncsiságból ered szóval nem szükséges lepontozni. a válaszokat előre is köszönöm :D
22 f bi
8:
Gondolom ismered erre azt a választ, mondást, hogy
-a szádon hányni szoktál, mégis csókolózol vele
-a seggeden szarni szoktál, mégis dugatod/nyalatod vagy dugod/nyalod másét
-a farkadból pisilni szoktál mégis a szádba veszed másét
Érted remélem amit mondok? Ha a seggnyalással bajod van, akkor szájjal vagy a farokkal miért nincs? A farkadon keresztül nem üríteni szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!