Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szeretnék hetero létemre egy meleg havert?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 23:32
3/9 anonim válasza:
Én is szeretnék, de én lány vagyok, szerintem köztünk ez általánosabb. Heteró férfitől még nem hallottam, hogy meleg barátra vágyna, de nem tartom elképzelhetetlennek :D
4/9 anonim válasza:
Nem, többen is vannak, akik kifejezetten melegekkel szeretnének barátkozni. Az igaz, hogy más-más indokok miatt, de tuti, nem csak te. A csajok közül nagyon sokan szeretnének meleg barátot maguknak, de srácok közül ez ritkább(vagy csak tartanak attól, hogy mások mit szólnának hozzá), bár nem kizárt. Ha valaki szeretne csevegni, rám írhat.
Jófej vagyok, csak kicsit zárkózott.
19/m/f
5/9 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok.Köszönöm a válaszokat.Tudom hogy ritka ma az a nézőpont aki egyaltalan nem ítéli el a melegeket de én nem ítélem el őket.
2016. júl. 2. 18:12
6/9 anonim válasza:
meleg vagyok Budapesti én is szeretnék egy jó barátot magamnak ! :D
9/9 moskow válasza:
aki ugy gondolja.irjon.szivesen ismerkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!