Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál szex előtt ti milyen előkészületeket csináltok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 22:55
1/8 anonim válasza:
Én beöntéssel szoktam megtisztítani magam. Nem is annyira nagyon a partnerem miatt, hanem önmagam miatt. Sokkal könnyebben el tudok úgy lazulni, ha tudom, hogy biztos, hogy nem fog történni semmi sz_r ügy.
2/8 anonim válasza:
Én reggel adok egy kis hashajtót a Julcsának a reggeli kávéba, mire előjön a hatása, már tudja, hogy este bevetés lesz.
Kiadja magából a fölösleget, majd kikormolom rendesen, úgy sem sűrűn kapja ott a dolgot.
3/8 anonim válasza:
Ha nem vagyunk tiszták vagy kakilnom kell, finoman elutasítom. Ha csak a tisztasággal van baj, átterelem a fürdőbe a témát. Nem mosogatom agyon magam belül.. klóros csapvíz vs. flóra.. Ahhoz kíméletes eszköz és olyan víz kéne, meg el is okádnám magam! :D
4/8 anonim válasza:
Különösebb előkészületet mi nem szoktunk csinálni. Fürdés és a WC-zés óta ne teljen el túl sok idő. Annyi, hogy ha már egyszer behatoltunk a fenékbe, akkor a punci és a száj már tilos (egy alapos beöntés után elviekben már nincs gond, de nekem még akkor is fenntartásaim lennének ezzel kapcsolatban). És én utána meg szoktam mosni a farkam.
5/8 anonim válasza:
Utolsó, nemtudom feltűnt e, de ez nem az a kategória amit kerestél..
6/8 anonim válasza:
6 éve élek a pasimmal, és mi este szoktunk szeretkezni(análisan)az általában hosszabb, /reggel lexopom a zuhanyban, így általában megválogatom délután mit eszek.
Azonkívül hogy kimosom magam ujjal, meg tusfürdővel mást nem csinálok, és még soha semmi bajt nem kapott el tőlem.
Mivel majdnem minden este szeretkezünk már elfogytam volna ha hashajtót szedek be, amúgy is vékony alkat vagyok.
7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek a választ!
2016. júl. 4. 20:14
8/8 anonim válasza:
3-4 órával az aktus előtt beöntéssel tisztítom magam, utána ujjazással és síkosítóval (ha épp nincs itthon, testápolóval) tágítom magam, a belső izomgyűrűt kell körkörösen masszírozni, és ha már belefér 3 ujjad akkor jó. Kb ennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!