Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a BP Pride-ról? Ti voltatok?
Szerintem sem a legjobb módszer a tolerancia felé, de mivel más módszer nincs, ezért jobb ez mint a semmi. Amúgy én kimentem volna, ha nem lett volna ilyen kánikula. De nem kéne Pride, ha nem lennének ilyen homofóbok az emberek. De nem baj, nemsokára a nagyon durván homfóbok, mint pl az öregek kihalnak :) Az én generációm már sokkal elfogadóbb azt hiszem :)
20N (bi)
két ember szerelmét miért kellene titokban tartani?
Amúgy nem voltam Pride-on és soha nem is akarok eljutni. Nem érdekel a cirkusz
1. Először nézzetek utána, hogy miért is kezdődött el ez az egész.
Itt a lényege: " A mozgalom emblematikus eseménye az 1969-es Stonewall-lázadás, amikor egy meleg bár közönsége szembe szállt az őket zaklató rendőrökkel. A stonewalli események emlékére szervezik meg számos országban évről évre a melegfelvonulást."
2. Itthon teljesen normális a Pride.
Szerintem a felvonulás eredeti rendeltetése nagyon is helyénvaló, mert egyfajta kiáltás a homofób társadalmunk felé, hogy vegyenek minket is emberszámba és lássák meg, mennyre sokan vagyunk.
A gond csak az, ahogy előttem is leírták, hogy a több ezer ember között van néhány közízlést sértő egyén, mert egy nőnek öltözött, kiló festéket magára kenő, csillogó ruhában mászkáló férfi, aki úgy néz ki, mint egy karácsonyfa, vagy éppen egy papnak öltözött, Isten gyalázó személy látványa szerintem minden jóérzésű emberben ellenszenvet vált ki.
A média pedig ezeket a látványos embereket mutatja, s nyilván az átlagember ezt látja a tv-ben, s azt gondolja, hogy ilyenek a "b*ik", nem tudva azt, hogy mögöttük több ezer átlagos kinézetű férfi és nő halad.
Szerintem az lenne a megoldás, ha nem engednék meg az ilyen megbotránkoztató öltözékeket és viselkedéseket, s akkor a média sem tudna mást mutatni, mint az átlagos embereket, s akkor talán szépen lassan az emberek véleménye is megváltozna.
De végsősoron mégis azt mondom, hogy szükséges a felvonulás, és annak ellenére, hogy én nem mennék ki rá, mégis jó dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!