Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A biszexuális fiúk általánossá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuális fiúk általánosságban nem akarnak komoly kapcsolatot más fiúkkal, csak szexet?

Figyelt kérdés

Elég nehéz egy meleg párkapcsolatot fenntartani a társadalmi előítéltek miatt, sok nehézségbe ütközik az ember, pl. gyerek, család, házasság, elfogadás, vállalhatóság. A hetero kapcsolat biztonságosabb, a lányok szeretnek gondoskodni a fiúkról, ritkábban csalják meg a fiúkat, mint a melegek.

Gondolom ezek miatt van így.

Ti hogy látjátok ezt?

2019. ápr. 20. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Hallottál már a heteroromantikus biszexualitásról? A férfiak nagyon nagy része nem tud kialakítani kapcsolatot más fiúkkal, csak azért, mert egyszerűen érzelmileg nem vonzódnak hozzájuk, csak szexuálisan
2019. ápr. 20. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem ez miatt, de tény, hogy a biszexek csak a szexre mennek (tudom úgy is lesz majd itt olyan aki azt írja, hogy nem).

A biszex pasik 99%-át csak a pasi farka és a teste érdekli, csak szexre kell neki, érzelmi alapon csak a nőkhöz vonzódnak, többet nem tudnának elképzelni pasikkal.

Oké függ attól is, hogy melyik irány felé húz jobban a skálán, de még ott is nagyrészt a társadalom nyomására hetero kapcsolatot választják, vagy ha mégsem egy idő után vágynak családra, gyerekre.

Nem állítom azt, hogy nincs kivétel, de az nagyon max csak 1%.

2019. ápr. 20. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Én pasival csak összejárást akarnék, leszopni egymást, kiverni egymásnak meg esetleg ha úgy alakul dugni is... :)
2019. ápr. 20. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez emberfüggő dolog. Én pl bisex vagyok és fiúval szívesebben vagyok kapcsolatban mint lánnyal. Most is van barátom
2019. ápr. 20. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

4-es:

barátod van és nem párod. na ez a különbség.

2019. ápr. 20. 14:39
 6/8 anonim ***** válasza:
12%
A férfi farkának az elsőrendű célja kiürülni! Hogy a többi hogy van, ki tudhatná.... :)
2019. ápr. 20. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5-ös:

Azért írtam, hogy barátom mert ha azt írom, hogy párom akkor nem tudod, hogy fiú vagy lány. Mondjuk bevallom írhattam volna azt, hogy "fiúm". Annyi a lényeg, hogy párkapcsolatban vagyok vele és nem csak egy haver akit megdugok néha.

2019. ápr. 20. 20:49
 8/8 -remete- ***** válasza:
100%
1 es teljesen igazad van.
2019. ápr. 21. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Lányok, akik elzárkóznak a biszexuális férfiakkal való ismerkedéstől: az mennyire tudná megváltoztatni az álláspontotokat, ha egy korábbi...

Statisztikailag úgy tűnik, hogy sok nő kerül élete során legalább egyszer valamilyen intim kapcsolatba olyan férfival, aki valamilyen szintű biszexuális irányultsággal rendelkezik. Szóval az is benne van, hogy voltatok már bi pasival, csak nem tudtatok róla. Ha mondjuk...

Csak 26 éves koromra lesz (talán) barátnőm?

Jelenleg 20 vagyok, de eddig sosem jártam sikerrel a lányoknál. Jellemzően a saját korosztályom, és a fiatalabbak találnak meg (16 körüliek), de velük nem tudok mit kezdeni, mert csak kalandra vágynak, nem pedig egy odaadó, kedves barátnőre, akivel hosszú távra...

Leszbikus/biszexualis lanyok ti hogy viszonyultok a fiatalabb lanyokhoz parkapcsolat celjabol?

Arra lennek kivancsi ,hogy 25-30 ev kozotti leszbikus nok ,hogyan viszonyulnak a 17-20 eves lanyokhoz parkapcsolat celjabol? Komolyan tudnatok venni a fiatalabbikat,vagy csak par alkalmas dologra lenne jo? Esetleg komoly kapcsolatbol erdekel titeket? 18/l

Ha biszex vagyok, esélytelen, hogy bárki is komoly kapcsolatot akarjon tőlem?

Csak mert eddig több embertől is hallottam ezt. Lány vagyok, ha ez számít.

Komoly válaszokat várok?! Szerintetek!? Szex ás szexualitás:D

Ha egy srácnak volt egy srácnak egy másik sráccal szexuális élménye...akkor már homi?Ja meg kell jegyezzem 1x volt, nem csapatban saját kapura játszik...értitek? Ha valami kipróbálja attól nem lesz az feltétlenül..nem? Komoly válaszokat várok és nem beszólásokat!!!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!