Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmesebb, kvalifikált és önmagukra igényes 30-as aktívok, mennyire vagytok nyitottak egy hasonló tulajdonságokkal rendelkező huszonéves passzív srácra?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A többi képét is nézzétek meg! Számomra ő testesíti meg a tökéletes nőt. 30-as évei ellenére kinéz vagy 25-nek, mint én. Elképesztően érett és arisztokratikus kisugárzása van nem mellesleg intelligens. Mivel színésznő biztosan nagyon szenvedélyes tud lenni. Tipikusan...
Sajnos az ismeretségi köreimben nem nagyon vannak efféle zenét hallgató emberek, és mivel nem is járok sok helyre, esélyem sincs találkozni velük. (Koncertre, fesztiválra egyedül nem megyek, és amúgy sem vagyok az a mindenkit leszólítós fajta) Olyasmi térsaság lenne...
Szép új világ? Azaz ha mi nem ütünk meg ilyen anyagi szintet, mint a fent emlitett nők, akkor megyünk a levesbe? A gazdagoknak áll a világ? Hogy miért irtam a fenti példát? Nos, azért, mert nagyon sokszor látni, hogy egész fiatal csajok jóval magasabb szinten állnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!