Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belemenjek?

válasza:

válasza:Hogyha tetszik a barátnőd, és úgy érzed tudnál vonzódni hozzá, akkor persze. 😊
Nekem az egyik estém alakult úgy, hogy egy barátnőm részegen megcsókolt és aztán sokáig folytattuk meg ujjaztuk egymást. Nagyon nem számítottam erre, de nem bántam meg egyáltalán, kellemes volt.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érdekel a dolog, de nem tudom helyes-e. Nektek volt már ilyen?
Van egy párom akit tényleg szeretek és minden rendben van köztünk. Viszont egy kicsit bekavart valami, mivel a multkor talalkoztam egy sráccal, egy szorakozo helyen aki nagyon nagyon vonzó számomra. Es odaig eljutottunk hogy felajanlotta hogy mi lenne ha össze járnánk...
Elvileg harmad unokatestvére vagyok a srácnak de a családban mindenki mást mond az ő részéről és az enyémről is.
Ha csináltatok már hasonlót akkor elmondjátok a véleményeteket? A pasim szilveszterre át akarja hívni a haverját hármasozni mert tudja hogy engem is izgat, persze eddig csak fantázia szinten. Azt mondta igazi orgiát akar gumi nélkül stb. L 21
Van egy srác, aki iszonyatosan tetszik, mint külsőleg, mind belsőleg, mondhatni álompasi számomra. És azt beszéltük, hogy majd decemberben elmegyek a lakásába és lesz szex, meg egyéb dolgok. (Szűz vagyok még.) Azt mondta, hogy több alkalomban is benne lenne velem....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!