Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm puncija olyan mit a csap amit kucsut nyitva hagytak? 20l

válasza:Orvosnál volt vele?
Bár van egy tippem, hogy Lajoska fantáziálgat csak :D

válasza:"higyna etessem meg vele hogy ez nekem nem baj?"
Ne etessél vele semmit.

válasza:#3
Ha ilyen rendes a barátnője, akkor etessék egymást azzal, amit csak el tudnak képzelni.

válasza:Most vettem észre hogy telefonom belejavított....😅
Lényeg azt akartam írni a végére hogy hogyan értessem meg vele hogy ez nekem nem probléma...
Doki biztos tudva valahogy kezelni én meg szeretem őt szóval ezt kibírom érte, amúgy is már megszoktam

válasza:Nem érzem annak...
Hiába mondom neki, megértem hogy zavarja a dolog de már túlzásba viszi
Én vagyok az aki előtt semmit nem kéne szégyellni...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eleinte csak nevettünk a dolgon, mert papa 78 éves, de most már kezd nagyon zavaró lenni, főleg a barátnőm számára. Anyámnak szóltam, hogy beszéljen vele, mivel az ő apja, de ő meg azt mondja, hogy rá kell hagyni.
Tegnapi nap behelyeztek egy csapot az egyik fogába, ugyanis letört belőle egy darab(mondhatni "üveg fogú", mert rendszeres ápolás mellett is nagyon gyengék, már kiskora óta)... adtam neki egy flector-t, és egy algopirint. a flectort azonnal meg is itta, de fél óra...
Ne kérdezzétek hogy hogy eshetett be a csap alá kézmosás közben a telefon,mert inkább én sem kérdeztem meg,de a lényeg hogy holnap el szeretném vinni megnézetni szerelővel,de azért kíváncsi lennék hogy nagyjából mennyibe kerülhet,ha meg tudják csinálni? Előre is köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!