Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell puncit jól ujjazni?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt ezzel tapasztalatom. Korábban csak férfiakkal voltam, egy ideje nővel van kapcsolatom, az orális kényeztetéssel nincs gondom, az csak jött, de ujjal nem megy. Érdekes én hatalmasat tudok élvezni így de másnak nem tudom megadni. Annyira szeretném megadni pedig a páromnak. Minden tippet köszönök. Pm is jöhet, ismerkedni nem szeretnék, köszönöm.ápr. 25. 14:39
1/14 anonim 

válasza:

Szerintem, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján, ez elég egyén függő. Nekem pl, nem jó az ujjazás, nem is szeretem. Magamból kiindulva, nem biztos hogy más nők is szeretik. Van aki szereti van, aki nem.
2/14 anonim 

válasza:

Amikor már annál a résznél vagytok hogy simi. A kezed már a bugyijában van. De lehettek már mezítelen. A középső és gyűrüs ujjaddal (de nincs kőbe vésve hogy melyik ujj legyen) elkezded simogatni, néha a csiklóját a két ujjad közé is "szoríthatod egy kicsit. A lényeg, hogy már nedves legyen. Majd egyre lejjebb csúsztatva kicsit széthúzod a szeméremajkat, s egy ujjal finoman behatolsz. Ahogy bent van az ujjad, kicsit rá is markolhatsz finoman a szeméremdombjaira. Kicsit ujjazod, majd a másik ujjad is behelyezed. Az jobban stimulálja a hüvelyt, ha belül kicsit szétfeszíted az ujjaid. Arra figyelj, hogy az ujjbegyed előre, a hasfal felé nézzen. Mivel ott helyezkedik el a g pont. A tempóra figyelj! Eleinte finomabb, lassabb legyél. Majd ahogy egyre jobban azt látod, hogy izgul. Emeld a tempót! Közben ha simizd, vagy csókolgatod, nyalogatod a combja belső felét, vagy ahol ő érzékenyeb, az plusz stimulálja. Mindenképp kommunikálj vele, hogy irányítson, ami nem szégyen!
3/14 anonim 

válasza:

Várjál, lehet, hogy rosszul értem, de a kategória alapján nő vagy, nem?
Ha igen, akkor bizony óriási előnyöd van: van puncid. Ami neked jól esik, az egy elég jó kiindulás, nem?
4/14 anonim 

válasza:

#3 De írta is, hogy magának jól tudja csinálni, a barátnőjének mégsem. Nem egyformák az emberek, nem garancia, hogy nőként biztosan tudni fogod, mi kell a másik nőnek.
5/14 anonim 

válasza:

#4, igazad van, elsiklottam felette, köszi.
6/14 anonim 

válasza:

Milyen világ az, ahol egy leszbi nő rájön, hogy ami neki jól esik, az a partnerének nem, és idegenektől kér tanácsot?
Elképesztő!
7/14 anonim 

válasza:

Mást ujjazni, neki örömöt okozni Nem egyenlő a saját élvezet okozással, még ha azonos nemű és jobban ismeri az azonos nemű partnerének a testét "mert ő is nő! Ezért kell kommunikálni, mert a kérdésben szereplő lány tudja csak erre megadni, a sikerhez vezető út felé a választ! Kedves kérdező. Nem szégyen beszélni erről! Ostoba hasonlat, de életszerű! Tudod hogy a párod, partnered hogyan szereti a kávét (ha iszik)? Vagy tudod mi a kedvenc nasija? Ha igen ezt biztos hogy lekommunikáltátok egykor. Tegyél most is így. Hidd el, hogy miközben irányítani fog, az még egy pluszt fog adni, ahogy szeretkezés közben beszélgettek!
8/14 anonim 

válasza:

Én úgy szoktam, hogy óvatosan kezdem, aztán arra figyelek nagyon, ahogy szuszog. Az alapján pörgetem, vagy lassítom az ütemet. Meg néha el is mondják. Több ujjal, lassabban, feljebb, lejjebb, stb.
És közben fejben még jegyzetelek is, hogy legközelebb ne kelljen megint nulláról kezdeni...
9/14 anonim 

válasza:

"8
Igen, ez egy fontos ismérv, a nonverbális jelek! Szuszogás, arcmimika, mozdulatok.
10/14 anonim 

válasza:

Leszbikuskent olvasva a valaszaitokat 🥺 imadom hogy ilyen segitokeszek vagytok!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!