Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Biszexuális barátnőm(párom)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális barátnőm(párom) belehúzott egy hármasba, aztán most ő van megsértődve?

Figyelt kérdés

1,5 éve járunk, ő biszex. Addig fűzött, míg bele nem mentem egy fiús kalandba, nem akartam hogy megcsaljon, inkább akkor ez.

Aztán miután megtörtént, "megutált." De most mit várt? Hogy érdektelen leszek az ágyban?

Hozzám vágta, hogy azért jól élveztem a "döngetést". Meg nem gondolta volna, hogy lesz orgazmusom. Ilyeneket. Meg biztos csináltam már az orális szexet mert ügyes voltam, azt lehet nem jól csinálni?! Rámehetünk erre? Azóta semmi nem olyan mint volt korábban. 22, 21 évesek vagyunk.

nov. 4. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Már rámentetek. :(

De ha belementél, nem csak ő a biszex.

nov. 4. 23:01
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
De jó hogy huszonéves lányok azt hiszik az ollózás a jövő, aztán ha a természet rendjének megfelelően megkqpjátok a magatokék egyböl borul a liberális delulu.
nov. 4. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Értem, szóval "addig fűzött", ergo rád erőltetett valamit, amit nem akartál, nem tartotta tiszteletben a döntésed. Aztán ahogy azt mondod, nem akartad, hocs megcsaljon, azért mentél bele. Ha valaki ilyeneket mond, ott a bizalom szikrája sincs meg, menekülni kell az ilyen kapcsolatból. Iszonyatosan manipulatívnak hangzik a párod. Főleg ez a mostani hiszti. Tapasztalatból mondom, hogy mentálisan le fog szedálni hosszútávon.

Minden kapcsolat alapja az őszinte, nyílt kommunikáció. Anélkül egyszerűen nem fog működni. Üljetek le megbeszélni, hogy mire fel ez a viselkedése, és ha nem tudja higgadtan, érett felnőttként elmondani, akkor alkalmatlan egy kapcsolathoz.

f/29

nov. 5. 02:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is biszex vagyok. Volt kapcsolatom leszbikus lánnyal és eszembe sem jutott volna ilyet kérni. Voltam hármasban is utána ilyet csak akkor szabadna bevállalni, ha 200% biztos benne az ember és előre lefektetett szabályokkal, amik be vannak tartva...

Ebbe ahelyett, hogy belemész inkább szakítanod kellett volna, szerintem. Előbb vagy utóbb az ilyen úgyis megcsal. Gondolom eleve rosszul érzed magad, ő még tesz rá szépen nagy lapáttal, hogy te érezd magad bűnösnek helyette.

Erre már mrámentettek és ha benne maradsz szerintem lelkileg ki fog csinálni a dolog.

nov. 5. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem akartam hogy megcsaljon, inkább akkor ez."

Hidd el, hogy a másfél év alatt már megcsalt. Te csak arra kellesz neki, hogy a saját vágyait megélje és ennek érdekében lazán a lelkedbe tipor. El kell engedned.

nov. 5. 07:06
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Csak szerintem kamu a kérdés? Leszbikus nő nem ment volna ebbe bele. Max úgy, hogy a pasi hozzá sem ér. Erre téged megdöngettek, oráloztál a pasinak?? És még élvezeted is, meg ügyes voltál?

Ez vagy oltári nagy kamu, vagy igaza van a barátnődnek, mert leszbikustól én sem ezt vártam volna.

nov. 5. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a dolgokat illik előre megbeszélni, nem is értem.
nov. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!