Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennék vagy csak az újdonság varázsa?

válasza:

válasza:21
A 12-es szerint disszertáció kell a biszexualitás megállapításához.
További kérdések:
Sziasztok! Ha valaki esetleg menne, de nincs kivel, szívesen csatlakoznék hozzá, mert nekem sincs most társaságom :D 33L/N
Mert szoktam azt is hallani, hogy gay de ritkábban, hogy lesbian. A gay azt tudom, hogy általánosan meleget jelent de sokat hallom, hogy ezt használják és egyre kevésbé a lesbian szót, vagy csak rosszul szemlélem ezt? Van még a sapphic ami még új nekem, meg a queer...
Vagy aki már volt ilyen kapcsolatban, milyen volt? Beceneveket használtatok?
33 éves vagyok, csak pár éve fogadtam el a leszbikusságomat. Próbálkoztam társkereséssel itt, appokon, más oldalakon és Facebookon is, de nem jött össze semmi. Zárkózott típus vagyok, nem igazán járok sehova (nem is nagyon tudnék hova, itt vidéken ahol élek, nem...
Mennyivel másabb mint a férfi?
Leszbikusok/Biszex lányok hol ismerkednek BP-n? pl. Alterego-ba csak férfiak járnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!