Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kapcsolat egy olyan nővel aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat egy olyan nővel aki 33 évesen még nem vállalta fel magát? Belemenjek? Milyen hátrányai lehetnek?

Figyelt kérdés

Azt leszögezném, hogy én is okosan comimg out-oltam. Mikor külön költöztem, és a saját lábamra álltam anyagilag. Most is kétlaki életet élek, ingázom Magyarország és Ausztria között. De így sem fenékig tejföl minden, sok kapcsolatom megszakad a coming out után, értek már attrocitások, de összességében örülök, hogy önmagam vagyok, ésbelfogadom amit az élet így nyújt. De mivel tudom, hogy nem sétagalopp, azért megértem ha valaki be akarja biztosítani magát anyagilag és lelkileg is felkészül mielőtt felvállalja magát.

Viszont akivel nemrég randizni kedtem már 33 éves, saját lakása, piacképes szakmája van, stabilak a körülményei és önálló, mégsem mondta még el senkinek, hogy leszbikus és nem is tervezi. Mindig csak az aktuális párja (és nyílván az exei) tudják róla, még a legközelebbi barátai sem.

Ezért csak teljes titkolózásban lehetünk együtt és titokban találkozhatunk. És nem mutathatom be a barátaimnak sem.

Mit gondoltok? Én már laktam is együtt az egyik exbarátnőmmel.Szóval elég fura lenne így.

29/N

ápr. 17. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell felvállani, én se tettem soha. Van, aki azt látja, hogy együtt lakok a barátnőmmel más, meg azt lát amit akar. Nem írom ki a postaládára.

Engem a történetben az ingázásod ragadott meg. Így milyen sűrűn tudtok találkozni?

Azért mert nem vállalja fel, még találkozhat a barátaiddal. A sors hozott össze beneteket, éljetek a lehetőséggel. Ez ne álljon közétek.

ápr. 17. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Őt ez nem zavarja, eddig se volt probléma, hisz voltak barátnői. Te írtad ki a kérdést, téged láthatóan zavar. Szerintem előbb ismerjétek meg egymást. Aztát majd közös nevezőre fogtok jutni.

"Milyen hátrányai lehetnek?"

Engem is érdekelne? Mégis milyen?

Attól tartasz, azért nem vállalja fel, mert idővel férjet szeretne? Te meg csak átmeneti tartalék lennél?

ápr. 17. 14:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem csak arról van szó, hogy nem írja ki a postaládára.

Soha senkinek nem beszélt még róla. Senki sem tudott az eddigi barátnőiről. Semmivel nem árulhatnánk el, hogy együtt vagyunk. Se egy közös program, se egy fotó, semmi.

ápr. 17. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Kizárt.
ápr. 17. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

#3 Erről azét láttunk sok filmet. Mikor az egyik fél bújkált, a másik meg fel akarta vele vállaltatni. Mindegyiknek az lett a vége, hogy szakítottak. Még, ha a másik fél végül fel is vállalta, túl nagy a nyomás.

Nekem megfelel, ha a másik fél a külvilág számára mellettem egy barátnő szerepet tőlt be. Ezzel tényleg neked kell megbírkózni szerintem, hogy elfogadod-e őt így.

1-es voltam.

ápr. 17. 15:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Én leülnék egy komoly beszélgetésre, hogy mi ennek az oka, és hogyan tervezi az életét.

Hátránya lehet:

1, Akaratlanul is lebuktathatod. Ha rólad tudják, akkor nehéz lesz, mert a puszta jelenléted egy idő után kizárásos alapon rámutat arra, hogy ki a párod. Ez a fajta szekrényben élés úgy szokott mûködni, hogy midkét fél rejtőzködik.

2, Nem lesz sok közös életetek, hiszen limitált, hogy hova mehettek együtt, pláne a szociális média világában sokat fogtok otthon ülni. Ez pár hónapig izgalmas, de aztán dögunalom.

3, A kapcsolat egy bizonyos szintén meg fog rekedni, összeköltözés, közös élet nem lesz. Így 30hoz közel az embernek már kezd igénye lenni arra, hogy legyen egy nyugis, megszokott magánélete. Miközben körülötted mindenki más szintén ebben él.

4, Nem kizárt, hogy beáldozza a kapcsolatotokat ha választani kell. Készülj fel rá, hogy nem téged meg a saját boldogságát helyezi prioritásba, és aminezzel jár.

5, így 30hoz közel, nem lepne meg, ha valami szakáll kapcsolat is kerülne a képbe, akit helyetted fognak bemutatni, aki falaz neki. Ezt az embert rendszeresen kerülgetnetek kell majd.

Az olyan érzelmi biztonság, bizalom ritka, ami egy ilyet hosszú távon féltékenység nélkül túlél.

ápr. 20. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Most így az ünnepekre való tekintettel belemenjek a gumi nélküli szeretkezésbe?

Ugyanis a szerelmem nem bírja a gumit és minden vágya az, hogy így legyünk együtt.

Belemenjek egy szuper csajszi miatt?

Egyik haverom bombasztikus csajával szexelhetnék ,de csak a pasijával együtt aki köztudottan biszex! Azt mondja észre sem fogom venni,hogy ott van, csak simogatni fog max , de nem tudom belemenjek e

Szerintetek belemenjek?

Tegnap rám írt társkeresőn egy biszex lány,aki volt már együtt lánnyal is,fiúval is együtt szexuálisan. Barátság extrákkal dolgot keres csak,viszont én még nem voltam még csak randin sem lánnyal,mert tavaly augusztus óta tudatosult bennem biztosra,hogy leszbikus...

Szerintetek belemenjek?

Az egyik barátnőmmel az utóbbi időben gyakran beszélgetünk arról hogy milyen lehet lánnyal. Párkapcsolati értelemben engek abszolút hidegen hagynak a nők, férfivel tudnám leélni az életem és nagyon élvezem is a féefiakkal való szexet mert edsig csak ebben volt részem....

Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?

18éves lány vagyok és leszbikus.4 honappal ezelőtt ismertem meg a mostani barátnőmet, a sulimmal mentünk konditerembe, és ott pont ment hip-hop óra, és ő ott táncolt. Édes kalács , tátva maradt a szám olyan jol mozgott, és már az elején éreztem hogy ő kell nekem....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!