Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró nők! Volt,aki kipróbàlta nővel? Mennyivel másabb mint a férfi?

válasza:Mivel hetero vagyok, ezért nem próbáltam ki nővel.
Pedig bánom, hogy nem vagyok leszbikus, mert a férfiak kritikán aluliak...

válasza:

válasza:Ugyanaz a kérdés csak pepitában.
www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Hetero nő nem próbálja ki mert undorodik, legalábbis én.An

válasza:Az biszex.
De ez a leszbikus kategória, szóval jelenteni a kérdést ezerrel.

válasza:Valali magyarázza már el agyhalott Pistékének, hogy mi az a szexuális beállítottság!
Komolyan vicc kategória még ettől az oldaltól is, hogy egy birka incel széttrollkodja a kategóriát hetek òta, olyan kérdésekkel, hogy "Leszbikusok hogy fekszenek le férfival?" "Heterók nők milyen nőkkel szexelni?"
Oké, hogy ma gyatra a szexuális felvilágosítás az iskolákban, de ennyire??

válasza:

válasza:Generációtól függetlenül nem nevezzük heterónak aki pròbàlta a saját nemét.
Én Y-generáció vagyok, sok férfit ismerek aki kipròbálta férfival a korosztályomban, de hiába heterónak mondják magukat, nem azok.
Kíváncsiságból bárki kipróbálhatja, de attól még egy heteró nőt nem fog ez felizgatni. Ha megvan a vágy arra, hogy nővel legyen akkor az már minimum biszexualitás. A leszbikusok is kipróbálhatják férfiakkal, mégsem éreznek irántuk vonzalmat, miután ezt megtapasztalják már tudják hogy leszbikusok és nem biszexuálisak.
A Z generáció sokkal nyitottabb arra hogy mindent ki kell próbálni, hogy biztosra tudd mi az ami neked bejön.
Kapcsolódó kérdések:
15 éve élek együtt a feleségemmel, 13 éve házasodtunk össze. Most leszek 38 éves. Szeretem a feleségemmel a szexet, hetente többször is egymásnak esünk, de 1-2 éve itt van a fejemben, hogy kipróbálnám férfival is. Ez lenne az első alkalom. Nagyon beindít a...
Csak kíváncsiságból, de a nőkhöz vonzódik. Megszakítanátok vele a barátságot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!