Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még értelme reménykednem párkapcsolatban?
33 éves vagyok, csak pár éve fogadtam el a leszbikusságomat. Próbálkoztam társkereséssel itt, appokon, más oldalakon és Facebookon is, de nem jött össze semmi.
Zárkózott típus vagyok, nem igazán járok sehova (nem is nagyon tudnék hova, itt vidéken ahol élek, nem nagyon vannak programok). Baráti köröm sincs, az egyetem elvégzése után megszakadtak a kapcsolatok.
Nagyon szeretnék pedig találni valakit, akivel kiépíthetnék egy egészséges párkapcsolatot, de kezdem egyre jobban úgy érezni, hogy hiába való bármilyen próbálkozásom. Talán fel kéne adnom?

válasza:

válasza:Nem kell hirtelen partycicának lenni, csak nyitott szemmel kell járni és megragadni az alkalmakat.
Ha ugyanaz vagy aki egyszer azt írta, ő nem hajlandó utazgatni meg kimozdulni a falujából egy kapcsolatért, akkor nehéz dolgod lesz, de ha attòl kicsit érettebben állsz a dolgokhoz akkor sima ügy.
Néha mozdulj ki vidékről, menj messzebbi programokra, koncertekre, kiállításokra,fesztiválokra, stb, bármire ami érdekel.Menj kirándulni, túrázni stb. Végtelenek a lehetőségek.

válasza:

válasza:

válasza:Köszönöm mindenkinek a pozitív megerősítést, jól esik 😊
A zárkózottságomon már próbáltam dolgozni, de nagyon nehéz. Alapból is introvertált vagyok, és rengeteget bántottak, nehéz akár csak egy kicsit is közel engedni magamhoz valakit.
8-as, te hogyan ismerkedtél eddig?

válasza:#8
Az introvertált emberek többsége csak a saját kis világában tud létezni, alkalmazkodási képességük szinte 0. Maguknak valóak, ami lehetetlenné teszi számukra, hogy kapcsolatot létesítsenek másokkal. A szociális ismerettségükre csak rá kell nézni, ami a bizonyíték. Nem véletlenül tart ott a többségük ahol.
A beszélgetésekhez is egy harapófogóra van szükség, legalább is a nők esetében, mert az introvertált férfi sokkal kommunikatívabban ismerkedik, képes kilépni az elefántcsont tornyából.
További kérdések:
Szemèlyes tapasztalatok is érdekelnek.
Borzasztóan frusztráló hogy nem elég a heteró ferfiakat elkerülni, még a férfiból lett nők is betalaljak az ember lányát társkeresőn.de ha annyira nőnek érezte magát akkor miért nem a fiúk torkán akarja lenyomni a farkát? Miért nem lehet ugy élni hogy a pöcsét senki se...
Nagyon unalmas már minden ismerkedős posztban, hogy leirja hogy ő bika,bak,stb mintha számitana ez barmit is Van aki nem ilyen?
Mikor tizenéves voltam,a tizenéves lányok tetszettek, huszonévesen elkezdtek tetszeni a huszonévesek.most 30+osan kezdem észrevenni milyen vonzó egy testileg lelkileg érett 35-40+os nő.úgy érzem ez a normális.a Férfiak hogy a fenébe működhetnek úgy, hogy mondjuk 50...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!