Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál veled azonos nevű nővel? Vagy aki már volt ilyen kapcsolatban, milyen volt? Beceneveket használtatok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem, leszbikusként,a leszbikus kategóriában, nem.
Csak nem velem azonos nemű nővel randiznék, vagy velem azonos nemű férfival, nőként.
És igen, hazsnlatunk beceneveket, Andi, Kati, Niki, Sári, Vera...
Kérdés, te teljesen hülye vagy?
5, Te vagy az aki nem tud olvasni...
A kérdésben "nevű" van.
Ha oltogatsz, legalább nézd már meg, hogy igazad van-e.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fiatalon az exemmel nyitott kapcsolatban éltünk. Nekem volt is mellette pár szexuális kapcsolatom. Amikor szakítottunk elmesélte hogy ő nem volt együtt senkivel rajtam kívül. Ez nekem a mai napig furcsa. Ha már lehetett volna akkor miért nem élt a lehetőséggel? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Hülyeség ezen gondolkodnom, vagy ez tényleg fura? Segítsetek, többen hátha többet tudunk
Rengeteg kérdésem van, még nem váltottam ki, de azelőtt jó lenne választ kapni, hogy jól döntsek. Nagyon megköszönöm ha valaki tud válaszolni rájuk. 1.) Felhelyezés után egy héttel már lehet szexelni megszakítással? (Mindig azzal fogunk) 2.) Szabad kádban fürdeni...
(heteroszexuális kapcsolatban) Mik a tapasztalataitok, milyet érdemes venni?
Nők és férfiak válaszát is várom egyaránt.Nők esetében természetesen az érdekelne , hogy adott plusz élményt esetleg?!Férfiak esetében pedig, hogy ez alá ti húztatok még gumit (aki azzal védekezik) illetve milyen volt ebben lenni, milyen visszaigazolást kaptatok a partnertől?😊
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!