Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon nehéz leszbikuskentismerkedni?

válasza:

válasza:Tudod, nem mindenkinek jönnek be a vékony nők. Nekem a nőiesen telt nők tetszenek.
Nekem PCOS-em van, támadhatsz nyugodtan, hogy ezzel védekezem, különösebben engem nem érdekel, mert semmi tudással fikázol mindenkit, aki SZERINTED nem tökéletes. Viszont tudod, hogy ki a legigénytelebb ember? Az, aki veled összejön, mert a romlott lélektől nincs undorítóbb.
Te 1000%, hogy férfi vagy. Ez nem is kérdés, akkor sem, ha az ellenkezőjét állítanád. Törődj bele, hogy vannak qva helyes pasis leszbik (mondom ezt úgy, hogy nálam csak nőies jöhet szóba), akik vetélytársaid lehetnek. És sajnálom, hogy az elhízott, pörkölt szaftos, tüsis és zsíros hajú, bajszos leszbikusnak is hamarabb lett nője, mint neked. Hát, ilyen ez, ha undorító ember vagy, szokj hozzá.

válasza:

válasza:Van egy kolléganőm(bár ő hetero), akivel konkrétan rüheljúk egymást, de lehet perverz dolog, engem szexuálisan még is felizgat.
Már számtalanszor elképzeltem, h mit csinálnék vele, de ez valószínű csak hiú ábránd marad.😞
További kérdések:
A hüvelygombás, a vizeletszivárgós, a hónaljszőtös álszent... Szóval az ilyen undornányokat miért kell reklamozni? Nem jobb lenne, ha mindemki adrkvátan tenne a dolgok ellen?
27 éves Nő vagyok, és hát még sosem feküdtem le senkivel. Férfival sem. Egy ideje (kb. 5 hónapja) építem a kapcsolatot egy 57 éves nővel, akivel szerintem végre megélhetem azt a bizalmat, hogy szeretkezzek vele. Sokáig azzal magyaráztam, hogy aszex vagyok, de szerintem...
Kicsit félek hogy kiderül rólam a leszbikusságom és valamilyen atrocitás ér 😅 Nem látszik amúgy rajtam, nem hirdetem magamról, bár időnként kikívánkozik belőlem a coming out amikor nonstop pasizással és házassággal zaklatnak... Persze visszafogom magam, nem tervezem...
Vagy abszolút nem vonzódnak a másik nemhez, csak azért mennek bele, mert nem akarják senkinek, akár maguknak elismerni hogy melegek? Ugye van rengeteget sztori, hogy pasik, de fölé lányok férfiakkal kezdtek és csak utána jöttek rá hogy leszbikusok. Én ezt sosem...
Nagyon zárkózott típus vagyok, 30 feletti, kevés kapcsolati tapasztalattal. Újabban úgy érzem, jobban hiányzik a testi és az érzelmi kapcsolódás az életemből. Ugyanakkor a zárkózottságom miatt nehezen engedek bárkit is közel magamhoz, és nem is igazán van lehetőségem...
Ha meglátjátok valakinek egy kiegészítőjén, mondjuk karkötőn, akkor egyből kapcsoltok hogy az illető leszbikus?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!