Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy a barátnőm belemenjen?

válasza:

válasza:

válasza:"rendszeresen szeretkezünk"
Amit műveltek az maszatolás maximum, nem szeretkezés!
Addig vagy szűz, amíg egy farok nem járt benned!
És persze hogy fél. Nem normális ez az egész!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy pasi akivel párszor találkoztunk. Bejövünk egymásnak és én egy picit már szeretném ha komolyabb szintre emelnénk a kapcsolatunkat de az még korai lenne.Eddig úgy vettem észre, hogy én kicsit jobban oda vagyok érte mint ő értem. Ezért tanácsokat szeretnék kérni,...
Milyen jelek kellenek, hogy egy srác vegye a lapot, és megcsókoljon? Én egyszerűen nem tudok kezdeményezni. Légyszi, értelmes tippeket adjatok, hogy rátok mi lenne hatással.
Fiú vagyok és minden nyáron elmegyek az ismerősökhöz egy hétre nyaralni. Van ott egy fiú, aki tetszik nekem, azonban ő hetero. Nagy vágyam az, hogy leszopjam, de nem tudom, hogyan csináljam. Mármint, hogyan érjem el nála, hogy belemenjen a játékba? Valaki, aki csinált...
Nagyon féltenek...szinte tulságosan. Valami fedősztori kellene,hogy elmehessek a barátnőmhöz.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!