Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért tetszenek a fius lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek a fius lányok kevés lánynak?

Figyelt kérdés

Én lányos lány vagyok sőt és oda vagyok a fius lányokért nagyon is :$$$*.*

De azt látom a többség ezzel nem így van, miért?

2016. jún. 20. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Ott a pont utolsó:DDD kis irigyek.
2016. jún. 20. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
37%
De ha nő létére férfiasabb, az inkább szégyen, nem dicsőség.
2016. jún. 20. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
ez azoknak a férfiaknak szégyen, úgy érted, igaz? ^^
2016. jún. 20. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
Én nőies nő vagyok, a párom is nőies nő, mindig is a nőies nők tetszettek. Legalábbis külsőre. (Most azt hiszem arról beszélünk.:D) Szeretem a hosszú hajat, a nőies vonásokat, szeretem ha egy nő sminkeli magát és ezzel szemben éjjel és reggel is ugyanolyan szépnek látom/láthatom. Szeretem, ha egy nő magassarkút hord és szoknyát. Attól még, hogy egy férfias/fiús nő(valamelyik kommentelő mondta) az ágyban nő marad (nem is volt efelől kétségem :D ) nekem nem lesz olyan nőies mint egy nőies nő. Ezek csak ízlések és pofonok. Feltehetőleg ezért tetszenek más lányoknak is a nőies lányok. De véleményem szerint erős túlzás, hogy kevés lánynak tetszenek a fiús lányok.:) (Utóirat: Nem szeretnék a kommentemmel senkit sem megbántani, csak a saját véleményemet írtam le.)
2016. jún. 20. 22:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Milyen kár, hogy nem tudsz ezzel provokálni, ezzel szemben téged meg provokál maga a kérdés is.:) haha
2016. jún. 21. 00:09
 16/18 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Kerdezo! Szerintem a lenyirt haju ,nagydarab fius lanyok nem tul vonzoak a tobbsegnek ,de ha valaki ugy fius ,mint pl. Shane az Lwordbol ,vagy mondjuk egy hosszu haju ,helyes arcu ,sportosabban oltozkodo lanyrol van szo ,azt pont ,hogy vonzo. A dandy stilusu fius lanyok is kelendok :) Azt vettem eszre ,hogy legtobb fius lany a fentebb emlitett , (nagyon) tulsulyos ,lenyirt haju ,agyon tetovalt butch . Persze ,ezt lehet rosszul latom ,akkor bocsanat. A valaszom nem bantasnak szantam ,bizom benne ,hogy senki erzeseibe nem gazoltam. (En nagyon noies no vagyok ,es hozzam hasonlo ,nagyon noies nok vonzanak ,foleg ,ha nalam idosebbek ,es ok is normal alkatuak ,mint en )

29/no /L

2016. jún. 21. 11:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, bár én ezt nem így látom:D

Nekem is a fiusabbak jonnek be,nem csak viselkedésre hanem külsőre is, rovid haj stb...

19/l

2016. jún. 21. 22:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszenek a fiúsabb lanyok *.*

15/L

2016. júl. 18. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!