Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek a fius lányok kevés lánynak?
Én lányos lány vagyok sőt és oda vagyok a fius lányokért nagyon is :$$$*.*
De azt látom a többség ezzel nem így van, miért?
Kedves Kerdezo! Szerintem a lenyirt haju ,nagydarab fius lanyok nem tul vonzoak a tobbsegnek ,de ha valaki ugy fius ,mint pl. Shane az Lwordbol ,vagy mondjuk egy hosszu haju ,helyes arcu ,sportosabban oltozkodo lanyrol van szo ,azt pont ,hogy vonzo. A dandy stilusu fius lanyok is kelendok :) Azt vettem eszre ,hogy legtobb fius lany a fentebb emlitett , (nagyon) tulsulyos ,lenyirt haju ,agyon tetovalt butch . Persze ,ezt lehet rosszul latom ,akkor bocsanat. A valaszom nem bantasnak szantam ,bizom benne ,hogy senki erzeseibe nem gazoltam. (En nagyon noies no vagyok ,es hozzam hasonlo ,nagyon noies nok vonzanak ,foleg ,ha nalam idosebbek ,es ok is normal alkatuak ,mint en )
29/no /L
Jó kérdés, bár én ezt nem így látom:D
Nekem is a fiusabbak jonnek be,nem csak viselkedésre hanem külsőre is, rovid haj stb...
19/l
Nekem is tetszenek a fiúsabb lanyok *.*
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!