Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejcsem el önmagam.
Elnézést ha egy kicsit hosszabra sikerül de erről mindenképp ki kell kérnem tanácsotokat. Na szoval. Mindig is éreztem más vagyok és kb. egy fél éve sikerült bevallanom magamnak ezt az egészet. Még tinikoromban vagyok de biztos vagyok benne hogy nem vagyok hetero és ez nem csak egy ilyen kivánvsiság, tisztába vagyok magammal. Na a lényeg hogy miután a szüleim rájöttek mondták hogy felejtsem el barátkozzak fiukkal és hogy egy lány nem tudja azt megadni mint egy fiú. Azt mondták amíg nem voltam fiúval ezt nem tudom eldönteni de nekem nem is áll szándékomba fiúval lenni, még a hideg is kiráz. Mikor nemtudták még ezt a dolgot összeismerkedtem egy lánnyal de sajnos megnézték az üzeneteimet és eltíltottak tőle (ekkor jöttek rá) Apám azzal fenyegetett ha mégegyszer ezt csinálom kidob és hogy soha nem jáhatok edzésekre és befejezem a focit.. Ezt viszont nem kockáztathatom hiszen az egyetlen dolog az életembe ami boldoggá tesz. Viszont magamat se tagadhatom le és egyszerűen nemtudom mit tegyek? Ők ezt egy betegségnek fogják fel és hogyha összejövök egy fiuval az majd meggyógyít. De nem. És nincs is szándékomban "meggyógyulni" nem mintha tudnék. Probáltam velük beszélni és mindig csak zt a fiúzát hozták fel hogy még egyel se voltam.
Ez sajnos számomra egy kétoldalú játék ahol csak én veszthetek..
Mit gondoltok erről mit kéne tennem?
Esetleg legközelebb, ha szóba kerül, felhozhatod, hogy nekik sem kellett kipróálniuk az azonos nemmel, hogy rájöjjenek, mi vonzza őket és mi nem.
A leszbikusok is voltak tinédzserek, még is azok maradtak. Ha mást nem, akkor csak csendben meghúzod magadat amíg nem a saját lábadra tudsz állni. ár nem értem, honnan látták meg a beszélgetéseteket: Feltörik a mobilodat/telefonodat és a magánéletedben turkálnak, vagy hogy?
Illetve ne kényszerítsd semmi olyanba magadat, amit nem akarsz. Nem kell kamupasit szerezni, akkor inkább add otthon, hogy nincs semmi és vigyázz sokkal jobban a magánbeszélgetéseidre. :) Sokan meg tudták csinálni ezt, én is sajnos így tudom megoldani, bár nálunk aludhat a barátnőm, mert sima barátnak van beállítva.
Azért a szüleidről az is nagyon sok mindent elárul, hogy ezért ki akarnának dobni. De sajnos azért be kell vallani, neked sem egy napos procedúra volt elfogadni, megbékélni a dolgokkal, tőlük sem lehet ezt várni. Remélhetőleg hamarosan lenyugodnak a kedélyek. :)
16/L
#11 Számítógépről mentek fel és olvasták el. Apukámat nagyon megviselte, rettentően szenvedett ez miatt. Egyfolytába csak azt mondogatta "Hogy lehet ez? Az én lányom, én neveltem."
Egyiptomban apukám testvérei is tudják és szinte mindenki szégyel most engem..
Azóta nem beszéltünk róla. Mert akkor kezdődne megint előlről én pedig nem lennék képes mégegyszer végigcsinálni.
Hasonlóan vagyok, mint az előző válaszoló. Mi két és fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel és ő is csak egy sima barátnak van beállítva így aludhat itt, azonban semmi feltűnő dolgot nem csinálunk, mivel én is meg lettem fenyegetve, hogy ha nem egy jól szituált, fehér férfivel állítok haza, akkor ki leszek dobva. Gimiben az volt a jó, hogy általában hamarabb értem haza mindenkinél, így mindig el tudtunk tölteni 1-2 órát kettesben.
Jelenleg olyan helyzet áll fenn, hogy mivel Budapest környéki vagyok és az anyagiak nem a legjobbak, így az egyetemi koli is ráfizetés lenne, illetve a közelség miatt föl se vennének, az albérlet szintén nem működik, ugyanúgy az anyagiak miatt. Sőt, én dolgozni se nagyon tudnék elmenni, mert olyan szakra járok, ami mellett első években kb. lehetetlen olyan munkát végezni, ami elég pénzt fizet. Jelszavak mindenhova, bonyolult mobil képernyő zár, nincs automatikus jelszó mentés, inkognító böngésző/előzmények rendszeres törlése és egyéb finomságok. Így gyakorlatilag lehetetlen, hogy megnézzék/meglássák a személyes beszélgetéseimet a laptopon/telefonon. Sok szervezés, hogy legyen néha üres a lakás. Nem mondom, hogy könnyű és azt se, hogy nem tud benne tönkremenni egy kapcsolat, mert az ismerőseim között volt rá példa. Nagyon erősnek kell lenni és szeretni a másikat és akkor ki lehet bírni, addig, még lesz lehetőség külön menni. Ez esetünkben kb. 1-3 múlva fog talán sikerülni.
Illetve néha még jól jönnek jófej barátok, akikkel lehet "álprogramot szervezni", meg akik ha hazamennek vidékre, akkor kölcsön adják az albérletüket.
Egyébként semmiképpen se add föl önmagad! Ugyan mondták előttem, hogy még nem tudhatod, hogy tényleg a lányok érdekelnek-e igazán. Szerintem ezzel tökéletesen tisztában lehet lenni, akár 12 évesen is, maximum az ember elnyomja magában a környezete miatt a dolgot és próbál úgy tenni, mintha ez egy tiszavirág életű dolog lenne. Ezzel nem azt mondom, hogy zárj le a fiúk felé mindenképp, hanem hogy olyan dolgokba menj bele, ami tényleg jól esik és ha ezt a lányok tudják megadni, akkor legyél velük! Azt meg te tudod egyedül megítélni, hogy érdemes-e belemenni a szüleiddel további veszekedésekbe, mert hogy lehet, hogy lesz pozitív eredménye vagy inkább a titkolózást választod! Mindkettő nehéz és fájdalmas, én abból amit írtál, talán az utóbbit választanám, de nem fenékig tejfel ez sem, ezért nem akarlak mindenképpen rábeszélni.
Hány éves vagy amúgy? Lehet akkor mégis csak anyukád lehet a reményed, ha ott is melléd állt. Ha az ember megosztja valakivel valami mély titkát, akkor az általában örül ennek és különlegesnek érzi magát ettől, hogy rá bízták. Ha úgy indítanál, hogy már csak az a reményed, hogy ő esetleg megért és ne mondja el apádnak és tanácsot kérsz(ez fontos. nem te mondod meg mi legyen, hanem ő mint szintén nő mit tenne a helyedben. az a lényeg, hogy képzelje magát bele a helyzetedbe és ne kívülről mondjon valamit), hogy mit kellene tenned szerinte, ha őrülten szerelmes vagy, akkor lehet ez megérintené. És ha azt is mondja, hogy ne csináld, akkor is javítana a viszonyotokon, mert tudná, hogy szenvedsz emiatt és, hogy nehéz neked, mert nem tudod ezt megosztani senkivel igazán.
Az iszonyú nagy dolog lenne neki szerintem, ha neki mondasz el valami titkot, amit még apukádnak sem.
Ezt nem csinálhatják veled! Amit érzel, az van, nem lehet megváltoztatni. Ne hagyd nekik. Az vagy, aki vagy. Muszáj lesz beletörődniük. Ha nem most, akkor később. Max most még ne mondd nekik sokszor.
Egyébként érdekelnének a részleteket, szóval ha gondolod, akkor írj privátot. Az igazi anyukáddal mi a helyzet?
19/L
Nézd,te tudod, hogy mi a jó neked, de tudom milyen érzés, félni a saját szüleid reakciójától, attól, hogy mit fognak lépni. Velem is hasonló dolgok történtek, amikor először megtudták, hogy barátnőm van.
Szívesebben beszélek veled privátban, mert gondolom könnyebb mint így kiírni mindenkinek. Nekem legalább is.
Ha segíthetek írj rám nyugodtan.
30/N
szerezz egy alibi barátot.akivel "együtt vagy" nyilván egy meleg srác legyen,hogy ne akarjon megdugni.
lehet vel együtt aludni mintha...meg csajos dolgokról dumálni.
közben pedig minden utba eső puncit kinyalni.
Ja és miaz hogy szüleid átnézik az üzijeidet? inkább kidobom a telót az ablakon,de ne nézegesse senki,hogy kivel mit pofázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!