Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be nektek?
Nekem a nőiesebb lányok jönnek be (én is az vagyok), legyen kb egymagas velem, én kb 165 cm vagyok, nevessen a vicceimen, ne játssza el a bizalmamat és egy kis alapműveltség sem árt
16/L/L
Elsőnek azt, hogy fiús-e, mivel nekem azok a zsánereim, aztán a kisugárzása, de általában minden ilyen lánynak sikerül megfognia. Belső: nyitott, laza, kedves, barátságos, őszinte, szenvedélyes, meg tudjon nevettetni
17/biszex
Teljesen változó, de inkabb a kicsit fiusabb stílusú lanyok fognak meg. De legyen kedves, intelligens, vicces es jo kisugárzása
(Ilyen lanyok írhatnak ha szeretnének :))
Az,hogy fiús-e vagy nőies az változó,de ha valakinek fekete haja van és szemüveges is,annak nyert ügye van. :D
Belsőleg pedig a nyitott,pörgős lányok tetszenek,lehessen vele beszélgetni.Talán ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!