Fate Ricsi gx kérdése:
Miért nem folytatják a Fullmetal Alchemist Brotherhood anime sorozatot?!
Figyelt kérdés
júl. 2. 15:19
5/11 anonim válasza:
Amúgy..előfordulhat az, hogy valaki átírta a címet egy helyesírási szótárt használva? Mert biztos vagyok benne hogy ugyan olyan igénytelen volt a kérdés is mint a leírás. Sose láttam ilyet, aztán lehet törölték az előzőt, de ha tud írni a kérdező akkor a leírás miért olyan? Na, ez a rejtély, nem az hogy miért nincs folytatása.
6/11 anonim válasza:
Fix, hogy bébiszitter a kérdező, vagy kábítószer hatása alatt van...
Vagy egyszerűen csak hülye...
Mert ennek a kérdésnek rohadtul nincs értelme, de nem értem, mire fel a szavazás... 🤔🤔🤔
Vajon mire gondolt a költő?
7/11 anonim válasza:
*beb@szott...
Bocsi csak ez a rohadt autocorrect javított...
8/11 VándorSeregély válasza:
"Amúgy..előfordulhat az, hogy valaki átírta a címet"
Elő. Moderátorok van hogy csak kiszednek egy trágárságot a kérdésből vagy átírják hogy értelmes legyen, ha amúgy reális kérdésnek tűnik.
9/11 anonim válasza:
Ha a kis sárga felkiáltójellel többen is jelentik a moderátoroknak, hogy a kérdés értelmetlen (vagy valami egyéb baj van vele) akkor ránéznek és ha lehet akkor javítják. Itt is ez történt.
Láttam én is még a javítás előtt, pont olyan zagyvaság volt mint a kijavítatlan leírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!