Solo Leveling vagy Chainsaw man?

válasza:Átlag, kicsit durvább shonennek a solo leveling a jobb, ha viszont valami olyan kell, aminek úgy istenigazából el lehet gondolkodni a témáin, a karakterein meg a történetén, akkor chainsaw man.
Vagy egyik se, ha az a tipikus edgelord vagy, aki gondolkodás nélkül lenéz mindent, ami népszerű.

válasza:

válasza:

válasza:nekem a solo leveling baromi nagy csalódás volt így a sok hájp után, az egész első évadból a lovagos harcon kívül a többi epizódnak nincs értelme
nincs sztorija az első évadnak, nem láttam a manwát, de semmi sztori nem jött le az egész évadból azon kívül hogy a főhős farmolja az xpt egész évadon át, és a harcok is rém gagyik, állóképekből áll animáció nélkül, az egyedüli jó harc ahol ténylegesen jó animációt készítettek az a fent említett lovagos példa, mikor a páncélosokkal harcolt, és sajnos a főhős is irtó unalmasan megírt karakter
a chainsaw man se tökéletes, de ott van történet, meg mint előttem írták a karakterek sokkal érdekesebbek, viccesebbek, jobban átlehet érezni a drámát ott, és a harcok hiába 3D megoldással van készítve, összességében sokkal jobb mint a solo leveling-ben, kivétel a lovagos harc, az mondom faszán lett leanimálva

válasza:Sztori, karakterek szempontjából a CSM szerintem szintekkel a SL felett van. A SL alapból egy tipikus "egyszereplős" történet, az egy darab főszereplőn kívül aki egyedül megold mindig mindent gyakorlatilag mindenki más csak statiszta (nyilván vannak karakterek akik picit több játékidőt kapnak, de valódi ráhatása a sztorira vagy úgy bármire gyakorlatilag szinte senkinek nincs, 1-2 kivétellel de ők is simán helyettesíthetőek), szerintem a SL konkrétan szörnyen van megírva. Látványban ízlések és pofonok, a SL manwha-t nagyrészt ez adta el, az adaptációkat tekintve pedig a CSM filmes/cgi-s megoldásai valakinek bejöttek, valakinek meg nem. A SL adaptációja szerintem jó lett, de nem kiemelkedő.
Összességében én mindkettőt kedvelem (mégha a kommentből nem is tűnik úgy), de nekem a SL egy Z-generációs Dragon Ball csak (számomra) kedvelhető karakterek nélkül, a CSM pedig egy modern, picit sötétebb shounen.

válasza:Ha választanom kell és csak az animét veszem alapul akkor a solo levelinget mondanám. Nekem jobban bejön ez a hidegebb komolyabb hangvételű stílus, na meg a szememnek is jobban passzol mert szép a rajzolása és az efektjei.
A chainsaw man a történet és a kidolgozottság szempontjából sokkal érdekesebb főleg hogy azon ritka alkotások ahol mellékszereplőkön sokkal több a hangsúly mint a főhősön. Viszont az alapkoncepció egy akkora baromság hogy nem tudja az ember komolyan venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!