Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van esély arra, hogy a Dragon...

Van esély arra, hogy a Dragon Ball Daima kapjon valamikor magyar szinkront?

Figyelt kérdés
Szívesen megnézném a most legfrissebbnek számító Dragon Ball sorozatot magyar nyelven is.
2025. máj. 11. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Esély az talán van, de nyugodjék békében Lippai László nélkül, nincs sok értelme. Kíváncsiságból, én is belenéznék, de nem hiszem, hogy meg tudnám szokni.
2025. máj. 12. 08:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Így is lehet gondolkodni, amit tiszteletben is tartok, de én amondó vagyok, hogy az életnek mennie kell tovább.

Egy másik magyar színész is meg tudná szólaltatni Son Gokut. Nyilván nem olyan lenne, mint Lippai László, más élmény lenne.

2025. máj. 12. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
21%
AI-jal már meg lehet oldani a problémát.
2025. máj. 12. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
A Viasat már alapból sem animézik, de szerintem Lippai miatt sincs tervben.
2025. máj. 12. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem is baj.

Szörnyű manapság a magyar szinkron, összecsapott, hanyag színészek, érzelmek alig...

Régen mindent szinkronosan néztem, mert nagyon jó színészeink voltak. Manapság? Semmit. Szó szerint semmit, mert élvezhetetlen.

2025. máj. 14. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
A "Super Dragon Ball: Superhero" mozifilm kap magyar vetítést a Canal Action-ön december 23.-án - "Dragon Ball: Szuperhős" magyar címmel. A szinkronról még nincs információ.
nov. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Szeretnétek ha a 90-es évekbeli Sailor Moon és Dragon Ball animék vágatlan verziójához új magyar szinkront készítenének?

Tehát: - A négy Sailor Moon évad - Dragon Ball és Dragon Ball Z anime sorozatok. Az eredeti magyar szinkronban nagyon sok a cenzúra és a félrefordítás. Nem kellene ezeknek így maradni. Miért ne készülhetne ezekből az animékből egy vágatlan verzióhoz illesztett,...

Szerintetek egyszer kapni fog a Dragon Ball és a Dragon Ball Z új, és normális magyar szinkront?

Direkt nem a Dragon Ball Kait írtam, mert oké, hogy rövidebb, vagyis fillermentes, de követték a jó zenéket, és jóval több cenzúra is van benne.

A Dragon Ball Super-t felirattal vagy magyar szinkronnal jobb nézni?

A Dragon Ball Kai-t láttam eddig, azt feliratosan néztem, tetszett is úgy. Az ugye nem is volt szinkronosan. A Dragon Ball Super viszont van, csak nem tudom nem-e lesz zavaró ha hirtelen magyar szinkronhangokra váltok, illetve, hogy érdemes-e, mert sokszor van, hogy az...

A Dragon Ballt hogyan kezdjem el nézni? Van valamelyiknek magyar szinkronja?

Én úgy láttam, hogy elég sok változata/folytatasa/spin offja van és nem tudom, hogy melyikkel kezdjek. Ezenkívül rémlik, hogy hallottam volna szinkronrol, de lehet h rosszul emlekszem, ti mit ajánlotok?

Dragon ball Supert hol találom meg magyar felirattal?

Újra szeretném nézni a Dragon Ball Supert, de egyszerűen sehol nem találom meg felirattal, és úgy, hogy mindig felirattal néztem egyszerűen nem olyan élvezetes magyar szinkronnal. Naruto-Kun-on is néztem de ott sincs fent teljesen a az a fajta amelyikre rá lehetne...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!