Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen animeket javasoltok?

Milyen animeket javasoltok?

Figyelt kérdés
Ezeket láttam és ilyen az ízlésem: Death note, Naruto, Naruto Shippuden, Boruto, Solo leveling, Jujutsu Kaisen, monster. A Narutot leszámítva a többi nem hosszú, nem is szeretnék olyan nagyon hosszúba belekezdeni.

febr. 4. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Darker than black, Attac on titan, Goblin slayer, Parasyte - the maxim, Drifters.

Ha a régebbiek is bejönnek: Trigun, Ergo proxy, Gantz, Gun x sword

febr. 4. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ao no Exorcist,Black Blood Brothers, Bungou Stray Dogs,Full Metal Panic
febr. 4. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nagyon jók 😁 ami szerintem biztosan tetszhet, az a fairy tail, bar az egy kicsit hosszabb, de szerintem nagyon megéri. Illetve az Attack on titan is szerintem jo választás lenne, meg én még a My Hero Academia-t mondanám, bar az nem biztosra, mert kicsit azért más, de én hasonló ízléssel azt is szerettem (bár én szeretem a slice of life-ot es a drámát is, szóval nem mondok semmit 💁🏼‍♀️)
febr. 5. 07:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
febr. 5. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hikaru no Go
febr. 5. 11:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Neon genesis
febr. 5. 22:35
 7/8 Aktív Szál ***** válasza:
100%
Erementar Gerad, Gintama
febr. 5. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Dragon Ball Z Super
tegnapelőtt 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!