Melyik ez a kék hajú japán mesefilm lány amelyik énekel?

válasza:Minden bizonnyal Hatsune Miku-ra (Hacune Miku) gondolsz!
Bár technikailag nem egy klasszikus mesefilm (anime) szereplője, hanem egy Vocaloid (egy szintetizált énekhang-szoftver kitalált kabalafigurája), a popkultúrában pont úgy néz ki és mozog, mint egy anime karakter.
Íme néhány kulcsfontosságú infó róla, ami alapján biztosan felismered:
Megjelenése: Hosszú, kék (egészen pontosan türkizkék/aquamarin) színű copfjai vannak, amik szinte a földig érnek.
Mit csinál: Ő a világ leghíresebb virtuális énekesnője. Hologramként telt házas élő koncerteket ad világszerte, és több ezer dal létezik a "tagolásában".
A neve jelentése: Japánul azt jelenti, hogy "a jövő első hangja".
Ki jöhet még szóba, ha nem ő az?
Ha biztos vagy benne, hogy egy konkrét, történettel rendelkező japán rajzfilmből (animéből) van a lány, akkor az alábbi karakterek egyike is lehet:
Sheryl Nome (Macross Frontier): Egy sci-fi anime popbálványa, akinek a haja bizonyos átalakulásoknál vagy fellépéseknél kékes/lilás árnyalatot kap.
Chihaya Kisaragi (The iDOLM@STER): Egy kék hajú, komoly lány egy idolokról (énekesnőkről) szóló híres anime sorozatban.
Wendy Marvell (Fairy Tail): Kék hajú kislány, aki egy ponton (a lázadó/éneklős jelenetekben) mikrofont ragad, bár ő alapvetően egy varázsló.
Ha megnézed Hatsune Miku képét és ő az, akkor megvan a rejtély kulcsa!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
csak mert van olyan hogy Kamisama Hajimemashita ova Kamisama Hajimemashita oad Kamisama Hajimemashita kako-hen Kamisama Hajimemashita kako-hen oad nem tudom melyik hányadik évad vagy hogy hogy, milyen sorrendben nézzem meg.... kérlek válaszoljatok!
Nagyon régen néztem, kb 6 éves lehettem. Annyira emlékszek belőle hogy egy kisgyerek bedobta véletlenül labdával a házukon az ablakot utána meg elment otthonról a természetbe 'vándorlni',és talált egy fát aminek óriási gyökere van és a fa alatt van egy átjáró, és egy...
Húgomnak kéne valami aranyos történet, lehet szupererős vagy varázslatos is. Nem baj ha van benne harc de azért le legyen ilyesztő és véres anime. Előre is köszönöm.
Láttam már sok animét de nem unom meg soha. Naruto,slayers,bleah,Death Note,Parasyte,tokyo ghoul,one piece, fairy tail, inuyasha, hunter x hunter. Ki tud még hasonló animét ajánlani?
Nem muszály, hogy a képessége az vele szülessen mint például a Fantasztikus 4-esben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!