XP;) kérdése:
Miért nem találok olyan embert aki látta a Futsal boys-t?
Figyelt kérdés
Már mindenkit akit ismerek kérdeztem, de a legtöbbjük azt sem tudta mi az a futsal. Én speciel láttam, és nagyon megkedveltem. Ajánlom így is.júl. 19. 12:48
1/3 anonim 

válasza:

válasza:eléggé réteganime szerintem a sport műfajú anime.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:#1 szerintem is emiatt. (amúgy eddig nem is tudtam mi a futsal, csak most rákerestem)Amúgy lehet belenézek, szeretek néha új dolgokat kipróbálni, szóval köszi az ajánlást!
Kapcsolódó kérdések:
Hol találok olyan embert aki segít nekem munkát nézni?
Olyat aki leül velem és segít együtt nézelődni, kiválasztani ami szimpatikus és segít jelentkezni? Miért nem képes neki erre?....
Meddig fog tartani a korona vírus örjöngés? Meg kéne javítanom az autómat, a laptopomat, illetve a villany sütőmet is, de embert már nem találok aki...
Csak mert vannak dolgok, amik NEM várhatnak fel éveket.
Hol találok olyan bélyegzőkészítő embert aki minden bélyegzőt elkészít?
Szülinapi tréfának szeretnénk egy behívó levelet küldeni az egyik haverunknak de ahhoz hivatalosnak tűnő bélyegzőt rá . ami persze nem pont olyan mint az eredeti de hasonlítson. ha valaki tud valakit ajánlani főleg budapesten privátban írjon légyszives.
Hol találok olyan embert aki szívesen fordít?
Hobbi társat akarok keresni aki lefordítja a mangát s én átszerkesztem rá a szöveget. A szerkesztés jól megy csak nem tudok angolul
Hol találok?
Olyan szakértő gazda embert vagyis kertészt aki fa oltással foglalkozik, Fejérmegyében, vagy közelében.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!