Hol tudnám megtalálni a Hunter X Hunter eredeti ( régebbi ) változatát MAGYAR szinkronnal?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom nagyrészt ízlés dolga, hogy kinek mi tetszik, de azért ha mégis léteznek olyan szempontok, amikben objektíven össze lehet mérni a kettőt, melyik nyerne?
HxH megszállott vagyok de senkivel nem tudok róla beszélni :c Van egy ember akivel tudnék de ő szeret napokig eltűnni Kinek lenne kedve kitárgyalni? :3 Ha esetleg olyan kedve van valakinek akkor felőlem azt is megbeszélhetjük hogy mekkora fülcimpájuk lehet a karaktereknek xd
Láttam, hogy mennyire dicsérik a 99-est, ezért úgy gondoltam elkezdem, viszont láttam, hogy a 2011-es több részből áll, mint a régi. ez miért van? a régiből kimaradtak jelenetek? a 2011-est már elkezdtem egyszer 50 valamennyinél járok, megéri inkább azt végig nézni...
Jelenleg a 31. résznél tartok, az eleje nagyon tetszett de most egy kicsit megakadtam. Vissza tér az izgalmassága, vagy végig ilyen monoton lesz? Ja, és még azt szeretném kérdezni hogx befejezett e az anime? Mert láttam valamilyen képeket a manga végéről vagy nem...
Egy csomo mindent hallotam már hogy mi lesz de azért meg kérdezem. A válaszotokat előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!