Miért nézik le annyira az emberek a narutot/ naruto shippuudent?
Figyelt kérdés
Egy csomó helyen látom h mondják h sz@r meg nem ér fel a .... szintjéig, mikor szerintem nagyon jól ki van dolgozva a történet a szereplők és az egész világ, bár azt elismerem h a mondanivalója sokszor nagyon szájbarágós és ismételgeti magát de szerintem ettől még lehet nagyon jó. Ti mit gondoltok?2014. máj. 5. 22:36
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyobb bajom az, hogy olyan emberek szapulják a Naruto-t, akik nem is nézték végig. Szerintem is nagyon jó a sztori!
2/11 anonim válasza:
Nem az alapsztorival van a baj, hanem a kivitelezéssel.
3/11 anonim válasza:
Én is terveztem egy hasonló kérdés feltevését múltkor, de aztán ilyen olyan okok miatt elmaradt. Amúgy nekem felülmulhatatlan kedvencem szerintem is jól ki van dolgozva és szuper az egész, úgyhogy egyellőre ennyi.
4/11 anonim válasza:
Mert van sok más anime ami sokkal jobb a Narutónál. Amúgy én is szeretem a Narutót, de elismerem hogy van sok olyan anime aminek a közelébe sem ér. Amúgy az animés/mangás társadalomban sokaknak a shonen, a hype, és a szar szinonimák. Ezen nem kell meglepődni, sokan mondják azt is hogy a Naruto nagyon jó, mint ahogy sokan mondják más animékre is hogy jó, meg azt is hogy gyenge. A Narutónál ez azért feltűnő, mert jelenleg is futó sorozatról van szó, ezért a fandom mindig feltűnik, mert mindig van új dolog amiről lehet beszélni. Ha pedig a fanok beszélnek, akkor az anti-fanok is fognak.
5/11 anonim válasza:
Én nem láttam de lehet, hogy ezért:
6/11 anonim válasza:
A 3-dik vagyok végig olvastam, de én még most sem értek egyet. Valóban vannak komoly hibái a sorozatnak ezt eddig is tudtam, DE ne egy olyan alkosson ilyen kritikát aki nem is foglalkozik a sorozattal. Szerintem!
7/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled utolsó , vannak a krtikában erős túlzások is és kicsit úgy tűnt mintha alapból nem is akarta volna megnézni a sorozatot vagy olvasni a mangát(bár nem teljesen olvastam el, csak több helyen beleolvastam. Egyébként köszönöm a válaszokat! :)
2014. máj. 6. 21:32
8/11 anonim válasza:
Megint én vagyok az előbb még annyit akartam írni, hogy én azért kíváncsi vagyok arra milyen lett volna a manga ha a kiadók nem kötnek bele annyira a sorozat készítésébe.
9/11 anonim válasza:
Hat kb 25 animet lattam eddig volt 1 ami jobban tetszett( Code Geass) es meg 2 ami megkozelitette a narutot.. nekem naruto orok kedvenc marad, jo a story, a fohos, a szereplok,a fejlodes, a minden :D foleg hogy sok olyan baratom van aki azt sem tudja mi az az anime, de erdekes a narutot ismeri, ez melyik masik animerol mondhato el.. sztem semejikrol. legtobbszor csak azok fikazzak akik 5 reszt lattak belole, de ha rendesen ateled es vegig nezed, szerintem mindenkepp az egyik legjobb anime. :)
10/11 anonim válasza:
Hat sokan mondjak azt hogy a Naruto Dragon Ball koppintas de szerintem az egyik legjobb anime a vilagon szeretem az osszes szereplot es szerintem olyanok mondjanak csak velemenyt rola aki legalabb elolvastak vagy megneztek nekem orok kedvenc marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!