Közületek volt akivel megesett ez?
En egyszer mentem Mondoconra beoltozve. Eleg feltuno voltam ezert felvettem egy napszemcsit es kerultem az emberek tekintetet. Ha jo idopontban indulsz akkor szerencsed lehet es tobben is beoltozve mennek ugyanazon a metron/buszon veled. De en kicsit keson mentem es teljesen egyedul voltam szinte vegig.
Szoval egyedul en nem szeretek beoltozve menni. Semmi feltuno bamulas nem volt, de inkabb a helyszinen oltozok at. Viszont csapattal is mentem conra beoltozve es ugy buli :)
Ne félj, az emberek többsége csak a szeme sarkából figyel, nem mernek nyíltan megbámulni. Aztán persze vannak, akik jól megnéznek, sőt, be is szólnak: "Biztos farsang van." "Nézd mán, UFO!"
Ettől független én szeretek cosplayben menni, mert a negatívnál sokkal több a pozitív élményem. Sokan megállítottak már, hogy hová megyek, megdícsérték a ruhámat, a külföldiek lefotózkodtak velem és a társaimmal, sőt, a kedvencem az volt, amikor egy kislány a villamoson hangosan felkiáltott: "Anya nézd, hercegnő!" x3 Na meg én azt is szeretem, amikor összefutsz más cosplayerekkel, és látod rajtuk, hogy mindketten csendben megállapították, hogy egy helyre mentek. Nagyon vicce! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!