Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Közületek volt akivel megesett...

Közületek volt akivel megesett ez?

Figyelt kérdés
Elsősorban azoktól kérdezem akik MondoCon-ra járnak; amikor beöltöztetek valamilyen anime karakternek,és tömegközlekedéssel kellett menned,nem bámultak nagyon?

2014. máj. 16. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:

En egyszer mentem Mondoconra beoltozve. Eleg feltuno voltam ezert felvettem egy napszemcsit es kerultem az emberek tekintetet. Ha jo idopontban indulsz akkor szerencsed lehet es tobben is beoltozve mennek ugyanazon a metron/buszon veled. De en kicsit keson mentem es teljesen egyedul voltam szinte vegig.

Szoval egyedul en nem szeretek beoltozve menni. Semmi feltuno bamulas nem volt, de inkabb a helyszinen oltozok at. Viszont csapattal is mentem conra beoltozve es ugy buli :)

2014. máj. 16. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
de.. megbámulnak megnéznek és furcsa arcokat vágnak.. de rajtad kívül még több 100 an is így fognak kinézni.. de ennek pont ez a poénja
2014. máj. 17. 13:43
 3/10 anonim válasza:
Oh hát persze :D De én már megszoktam mert nem az első conom hanem legalább nyolcadik-kilencedik. Nem zavar de szoktunk röhögni a bámuló embereken mert nagyon vicces meglepődéseket le tudnak vágni :D
2014. máj. 18. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne félj, az emberek többsége csak a szeme sarkából figyel, nem mernek nyíltan megbámulni. Aztán persze vannak, akik jól megnéznek, sőt, be is szólnak: "Biztos farsang van." "Nézd mán, UFO!"

Ettől független én szeretek cosplayben menni, mert a negatívnál sokkal több a pozitív élményem. Sokan megállítottak már, hogy hová megyek, megdícsérték a ruhámat, a külföldiek lefotózkodtak velem és a társaimmal, sőt, a kedvencem az volt, amikor egy kislány a villamoson hangosan felkiáltott: "Anya nézd, hercegnő!" x3 Na meg én azt is szeretem, amikor összefutsz más cosplayerekkel, és látod rajtuk, hogy mindketten csendben megállapították, hogy egy helyre mentek. Nagyon vicce! xD

2014. máj. 19. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha beöltözve (paróka/ruha/smink) mész,kétlem hogy megismernének. De ha az zavar akkor/pont hogy bámulnak, akkor...ne zavarjon! xD Legyél büszke a kultúrára amit szeretsz (ez lenne az anime) ,engem például bámultak, aztán fel is ismerték a kabát alatt bújó anime figurát :D
2014. máj. 19. 18:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem... Köszönöm ^^ Ezzel az a baj,hogy én is csak a barátnőmmel megyek,de ő nem öltözik be... Szóval mondhatjuk úgy,hogy egyedül leszek..De majd kitűnök a sok szürke ember mellett^^
2014. máj. 20. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
úgy kell azt :D
2014. jún. 2. 19:38
 8/10 A kérdező kommentje:
:3
2014. jún. 2. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, mikor egyedül mész mert már hazafele mentek és megbámulnak, majd 10 perc bámulás után odamennek mintha kötözködni akarnának, de fényképet kérnek, mert felismertek.
2014. jún. 15. 22:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Eez igen :D
2014. jún. 16. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!