Szerintetek melyik animében vannak a legepicebb harcok?
Wow... hát akkor elég kevés animét láthattál, ha szerinted ez a top 1:
Szerintem:
Fate: Unlimited Blade Works
Fate: Fate/Zero
Kara no Kyouka
Sword of the stranger
Afro Samurai
Kill la Kill
DanMachi
Hunter x Hunter
Esetleg: Bleach, Naruto - de ezeknél Pierrot féle animáció néha hagy kívánni valót maga után.
Bár nekem sose jött be az Ufotable animációja, de el kell ismernem, hogy tényleg látványos harcjeleneteket tudnak alkotni, bár számomra elég feledhetőek voltak. Stúdióból inkább a Sunrise jön be.
Egyébként a Madokánál a harmadik mozifilmben a [spoiler] Homura vs Mami csata igenis látványos volt, egyik kedvencem, ahányszor újranézem a filmet, azt a csatát várom a legjobban. De a többit én sem tartom kiemelkedőnek.
A Gundam animékben nagyon látványos harcok vannak (de ezeket valószínűleg csak azok értékelik, akik szeretik a mechákat:D), különösen a 00 harcai tetszettek.
Ezen kívül nagyon izgalmasnak tartom a Gintama harcjeleneteit, rengeteg számomra felejthetetlen harcot láttam benne (kedvenceim az Ikkoku Keisei Arc, a Shogun Assassination Arc és a Farewell, Shinsengumi Arc harcai, ezeket szívesen újra is szoktam nézni - általában egy-egy AMV jóvoltából).
Nichijou
https://www.youtube.com/watch?v=Z7Et0a8fnuw
Viccet félretéve talán Baccano! kisléptékű, de annál izgalmasabb harcjelenetit mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!