Keresek egy "érdekes" videót (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Ezt még olyan 2023 április-május környékén láttam Tiktokon (biztos hogy valahonnan újra lett töltve) a videóban annyi volt látható hogy valszeg valahol a 2000-es években veheték föl telefonal mivel a képminőség pixeles. 3 magyar foszer egy alagútban voltak amin kocsik is jártak és a falra greffitiztek mig valami miatt hárman befutottak az alagutban lévő ilyen nagy kapuval bezárt helyre. Mikor bementek akkor sótét volt és mondogaták hogy "kapcsolj lámpát" mikor megtörtént akkor egy idős hölgyet feltek felfedezni aki rondán nézet ki. Ennek láttán a három foszer orditva kirohantak és futottak elfele. Mára már valszeg a videó lekerült de biztos hogy valahonnan még fel lelhető. Aki a leírtak alapján tudja hogy mélyk videóra is gondolhatok akkor az küldje el link formáljában?máj. 5. 01:15
1/2 anonim 

válasza:

Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasó felé (és irgalmatlan rossz a helyesírásod)
2/2 A kérdező kommentje:
#1 Erre most nagyon mit mondjak. Kvázi a fél internetet utána kerestem de semmit se találtam. Meg több olvasó is rakott ki ilyesmi jellegű kérdéseket hogy nem e találkoztak egy ilyesmi dologgal (akár videó,kép,megtörtént esemény, stb) a helyesírásal pedig ennél vannak rosszabbak mikor érkezett nélkül írják le hogy mit akarnak.
máj. 6. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!