Rave egyedül az Arzenálban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régóta szeretnék már elmenni egy ravere. Sajnos a barátaim közül senki nincs aki jönne velem. Halloweenra kerestem pesti bulikat és láttam h az arzenálban is lesz halloween rave. Szerintetek egyedül mennyire élvezném? Soha nem voltam még raven és szórakozóhelyen is csak pár alkalommal, akkor is barátokkal. Alapvetően milyenek szoktak lenni az arzenálos ravek? Köszi előre is a választ. 19 Fokt. 27. 22:33
1/1 anonim válasza:
Egyszer voltam egyedül, de én úgy is jól éreztem magam. Tök jól el lehet ott topogni, nem bámulnak vagy ilyesmi. A raverek jó arcok, de azért ne úgy képzeld el az Arzenált és a rave-t, mint amilyen mainstream szórakozóhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!