Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem rosszabb a...

Csak szerintem rosszabb a helyzet YouTube-on, amióta betiltották a politikai reklámokat?

Figyelt kérdés

Nem politikai kérdés, és 100%-ban pártatlan.

Néhány hónapja betiltották a politikai reklámokat a YouTube-on. Mégis úgy érzem, hogy ezt úgy próbálják kiküszöbölni, hogy sokkal több közéleti tartalom árasztja el a népet a létező összes oldalról. Tele nyomasztó, szándékosan megosztó és klikkvadász tartalmakkal, amelyek egymás ellen hergelik a polgárokat.

Egy fárasztó nap után csak szeretném meghallgatni a kedvenc zenéimet, vagy megtekinteni néhány hobbimhoz kapcsolódó tartalmat, és az online térben is egy kész világomlás fogad az eddigi biztonságos buborékom helyett.

Persze, történnek a világban olyan dolgok, amelyekkel “illik” tisztában lenni. De jelenleg pusztán a saját életem gondjai is szorongással, stresszel töltenek el. Ha emellett a világ, az ország, a főváros összes problémáját is a nyakamba kell vennem, érzem, hogy agyon nyom mentálisan.

A sok bántalmazási, zaklatás ügy olyan traumákat szakít fel bennem, amikről már el is felejtettem, hogy valaha léteztek…

Egyre kevesebb dologhoz van kedvem, és egyre nagyobb rettegéssel tölt el, hogy minden nap emlékeztetve vagyok arra, hogy mennyire szörnyű és veszélyes a világ, amiben élünk.

nov. 1. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Firefox böngésző + uBlock Origin, és nem látsz többé reklámokat youtube-on. Telefonon is.
nov. 1. 11:36
 2/3 A kérdező kommentje:

#1: Amint leírtam, nem hirdetésekről van szó. A YouTube új irányelvei szerint be vannak tiltva a politikai reklámok, szóval ezek már nem is jönnek szóba.

Viszont a közéleti tartalomgyártók és médiumok ezt úgy küszöbölik ki, hogy agresszívebben nyomják ezeket a tartalmakat, és az algoritmus is valamiért sokkal jobban pörgeti ezeket, mint eddig.

nov. 1. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Egy időben nekem is folyamatosan nyomta a képembe a ballibsi propagandavideókat, de nálam meg pont az utóbbi időben szokott le róla, és mostanában csak olyan csatornákról vagy témákról ajánl, amik érdekelnek. Lehet, hogy ez felhasználónként periodikus.
nov. 1. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!