Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki nyerne egy harcban a vak...

Ki nyerne egy harcban a vak kecske vagy a félábu víziló?

Figyelt kérdés

márc. 30. 19:04
1 2 3 4
 21/35 De La Cruse ***** válasza:

18

Magyar petit Brüsszelből milliárdokkal tömik.

Ami nem kis összeg.

Csak a hősők-terei mikroadományok 5 milliárdos bulik voltak ahol csak a hangosítás volt másfél milliárd.

De Ukrajnában elzárták a csapokat. Se gáz se kőolaj.

Ez Ukrajnában is komoly összegű veszteség amit majd Petinek pótolni kell.

A Tisza app is nagy pénz, az ukrán piszkosszolgálat kiképzése és működtetése is nagy összeg.

A luxi nyaralások, az egy óra alatt milliós nagyságrendű nézettség egy kitett videóra hajnali kettő és három óra között egy drága vásárlás a neten, hogy kiossza Ázsiától Dél-Amerikáig az AI a nézettséget, és a Petiről készült film is vagy hétmilliárd szóval az Oligarchák egyik tevékenysége, hogy visszafizethetetlen adósságokba vernek embereket és megzsarolják őket.

A kép az üres szobáról azonnal beparáztatta Petikét és a tálcához nem nyúlt amin a kokó van de Evelinke fenekéről sem 30 ezer felszívni a csíkot, szóval jelezték neki, hogy tegye a dolgát mert kicsinálják.

Igen.

A Magyar nép okos, hogy nem ilyent választ és nem váltja fel az Ukrán lövészárkokban az Ukránokat.

Mert ugyanez a Brüsszeli terv is.

Megszabadulnak a renitens szlovákoktól, Románoktól, Magyaroktól, Csehektől és akár háborúba is viszik őket hogy a belső ellenzéket elhallgattassák, miközben áldozatvállaló hőst játszanak más népek tökeinek a csalánosba lógatásával.

Igen.

Akkor inkább még négy év Orbán mint négy éve elszegényedés és rezsicsökkentés eltörlés.

Mit gondolsz megéri, hogy a gáz szerelő egy millió forinttal kevesebbet keressen te meg harminc ezer helyett 90 ezret fizess a villanyért?

Én a vízilovakkal vagyok.

A vak kecskék meg kövessék csak a verembe a vakvezetőjüket akinek az Ukrán kémek azt javasolják, hogy hivatkozzon Orosz kémekre.

ápr. 8. 10:53
 22/35 A kérdező kommentje:
21, már ne haragudj de ez kit érdekel ha ilyen kérdést tettem volna fel akkor megértem hogy ezt válaszolod de ez nem politikai kérdés szóval amit írtál annak semmi értelme itt
ápr. 8. 10:57
 23/35 De La Cruse ***** válasza:

Oda van írva.

A 18-ast.

Ő kérdezett bele a részletekbe.

Így kapott is választ.

ápr. 8. 12:35
 24/35 A kérdező kommentje:
23, mindegy ,kicsit olyan mint az oviban
ápr. 8. 13:04
 25/35 De La Cruse ***** válasza:

24

Ha nem eresztheted el a vélemény oroszlánjaidat hogy mások harci kutyáit szét tépjék mi értelme a filozófiai vak kecskék és fél lábú vízilovak világának?

ápr. 8. 13:21
 26/35 A kérdező kommentje:
25, igazából semmi értelme nem mondtam hogy van neki csak eszembe jutott és ki írtam ennyi
ápr. 8. 13:24
 27/35 De La Cruse ***** válasza:

25

Jól tetted.

És látod hogy bármilyen hülyeségből lehet az élet húsbavágó problémáira reflektálni.

ápr. 8. 13:30
 28/35 A kérdező kommentje:
27, hát látom de néha el kéne felejteni a problémákat és csak egy pilanatban lenni nem jo mindig minden problémával foglalkozni
ápr. 8. 13:36
 29/35 anonim ***** válasza:

De La Cruse! Ha a 21-es hozzászólásodnak megfelelően fogsz szavazni is, akkor a barátom vagy! És biztos, hogy nem az ostobák közé tartozol.

Kérdező, a probléma elfelejtése egyenlő azzal, hogy homokba dugod a fejed. Nem megoldás semmire. A helyes az, amíg a katasztrófa be nem következik, addig a megoldáson töröd a fejed, és teszed, amit tudsz. Ha bekövetkezett, akkor meg nem bosszankodsz rajta, mert utólag problémázni valamin annyi, mint magunkon bosszút állni mások hülyesége miatt.

A viccelődés meg jó kedvre derítés céljából helyes, egyetértek veled.

ápr. 8. 22:24
 30/35 anonim ***** válasza:

#21 Anyádon kívül ki tehet arról, hogy ilyen hülye vagy?

Szétégette az M1 az agyadat. Vár a büdösbarlang. 3 nap.

ápr. 9. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Milyen GÖRDESZKÁT (nem vasaló deszka) ajánlotok kezdőknek és miért?

Sziasztok szóval szeretnék tavasszal elkezdeni deszkázni de nem igazán vagyok jártas a témában még szóval van a penny board meg a sima (or idk) De melyik a jobb ? Szeretném ha egyedi mintás lenne nem csak sima egy színű

Tudnátok nekem valamilyen agresszív görkorit ajánlani?

Nyáron és tavasszal elég sokat szoktam korizni de eddig nagyon gagyi korim volt. Szeretnék valamilyen agresszív korit venni. Megszeretnék tanulni azzal trükköket csinálni de fogalmam sincs, hogy milyet vegyek. Tudnátok ajánlani? Hát igazából árban max 15 + 1-2 ezret...

Melyik BMX-et válasszam ÉS jók ezek egyátalán?

most kezdenék el BMXezni amugy.Mongoose Culture vagyEastern Ramrodder:

Bunny Hop Hogyan?

Ha így részletesenbben vki letudná irni megköszönném, és a rendes ( ne kecske bunnyt) irjátok plz, egyépként már több trükk is megy ezmeg nem

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!