A budapesti fotóautomatáknál hosszú sor szokott lenni (főként a Westendinél)?
Figyelt kérdés
Láttam a térképen, hogy van ilyen a Westend előtt és benne is (meg persze még sok helyen Budapesten).szept. 2. 13:40
1/4 A kérdező kommentje:
Valamint hányszor 4 képet ad ki egy fizetést követően?
szept. 2. 13:44
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Elég forgalmas hely. Viszont azt is nézd meg, hogy milyenek az értékelések, mert van olyan automata, ahol például írnak problémákról, elnyeli a pénzt és nem adja vissza, stb. Én inkább elvinném egy üzletbe, ahol előhívják neked 1 órán belül, abból is van több.
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Én még sort sosem láttam ilyen automatáknál. Embereket sem nagyon, hogy használnák. Eddig én is csak egyszer készítettem egy ilyennél igazolványképet.
Kapcsolódó kérdések:
Ha 2 fő részére fizettek elő vendéglőbe pl. szilveszterre, és egy hosszú asztalhoz adnak 2 helyet, szemben szerettek ülni a pároddal v. egymás mellett?
Legutóbb (2 éve) szembe ültették az adott vendéglőben a párokat ...
Szegeden töltünk egy hosszú hétvégét májusban. Van két kisfiam. Milyen programokat ajánlanátok, amit 7-9 évesek élveznének?
Az állatkertben, és a hadi múzeumban már voltunk egyszer.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!