Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki látott már PEZ-cukorka...

Valaki látott már PEZ-cukorka automatát?

Figyelt kérdés
Mai nap folyamán a szolnoki plázában jártam és láttam egy automatát, ami PEZ cukorkát dob ki 200 Ft-ért. Ez elég drága, de viszont utána valami ügyességi játékra ad lehetőséget, amivel egy rudat irányíthatunk, és ki lökhetünk valamit a kirakatból. Elég nagy értékű dolgokról van szó: Tablet, GPS, Okostelefon, fejhallgatók. Erre 50 másodpercünk van. Így már a 200 Ft nem oly drága. Azt kérdezném, h esetleg látott-e már ehhez hasonló cuccot, vagy nyert e már hasonlóval valaki valamit?

2014. máj. 5. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Még nem láttam, de állítólag Dubaiban van iPad automata (bár ez lehet hogy az USA-ban is van), meg befektetési arany automata is. :)
2014. máj. 5. 14:48
 2/7 anonim válasza:
Igen többször is! Apple ipad és vezeték nélküli hangszóró :)
2014. okt. 15. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen láttam, konkrétan egy jó nagy átb**sz*s, mert a kulcs éppen hogy átfér a lyukon és te azt ilyen gyors joystickal az életbe nem állítod be úgy...

Tescoból ahol láttam, rá 1 hétre elszállították, állítólag sokan telefonáltak hogy átvágás a játék, mert nem megy át a kulcslyukon a kulcs és direkt el van ferdítve is...

Az hogy te nyertél vagy bárki más, gratulálok neki! Itt elvolt cseszve.

2015. febr. 21. 01:10
 4/7 K Gyuri válasza:

KAPOSVÁRON LÁTTAM A PLÁZÁBAN.

Megnéztem oldalról is a gépet. Műanyag gyorskötözővel oda voltak kötözve az ajándék tárgyak.

Gyakorlatilag, ha sikerül is meglökni az életben le nem esik az ajándék.

Boka magasságban volt a leírás, hogy pez cukrot lehet vásárolni az ügyességi játék ingyenes.

2016. aug. 16. 15:39
 5/7 FokszMulder válasza:
A halászteleki Auchanban (lehet inkább szigetszentmiklósi) szivatott meg egy tegnap. Ez legalább adott PEZ-t. Én azt is észrevettem, hogy hiába állítom meg időben a kulcsot, kicsit mindig továbbmegy. Szerintem be van lőve a mechanika vagy az azt meghajtó elektronika hogy sose álljon meg úgy hogy jó legyen. Tegnap nem néztem, de a Camponában lévőben, mert ott is van egy, láttam én is hogy le vannak a 'nyeremények' kötözve. Csalás az egyész! A bokamagasságban lévő szöveget legközelebb megnézem, mert olyanra nem emlékszem.
2017. szept. 4. 12:16
 6/7 FokszMulder válasza:

Itt van pár kép a tegnapi masináról

[link]

2017. szept. 4. 12:33
 7/7 FokszMulder válasza:
Még annyit hogy a cukorka nem PEZ, hanem valami gynge utánzat.
2017. szept. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!