Miről írjak könyvet?
Figyelt kérdés
Könyvet kezdenék, de nem tudom, miről írjak.
Segítsetek!!
2014. máj. 9. 10:49
1/5 anonim válasza:
Könyvet akarsz írni, miközben azt sem tudod miről? Neki se kezdj!
2/5 anonim válasza:
Szia! Adhatok én neked ötleteket, csak mond meg a kategóriát, és kérlek válaszolj Te is az én kérdésemre: miért akarsz írni könyvet, hogyha magad sem tudod, hogy miről? De azért még segítek, hátha megihlet vagy valami (-: (mondjuk ha drámát akarsz, akkor írhatsz egy lelkileg sérült emberről, aki szeretne normális életet élni, de nem engedik neki; ha fantasy, akkor sellőkről nem igazán olvastam komoly könyvet még, és azokhoz jó kis legendákat is lehet kitalálni, stb...). De mondok én neked még többet is, persze a legjobbakat megtartom magamnak, mert egyszer még megakarom írni én is azokat, bocsi $: (-:
3/5 anonim válasza:
Az írónak a könyve saját maga. Ha írsz egy könyvet az te magad leszel. Bele kell vinned az érzéseidet a tapasztalataidat már az alap ötletbe is. Ezért nem jó, ha nem te találod ki az alap sztorit. Gondolkodj, mert a legkisebb ötlet is lehet egy nagyon jó könyv csirája. Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
Írj egy könyvet anyukádról! Ez nem beszólás, komolyan!!:)
5/5 anonim válasza:
*mármint,hogy tényleg tök komoly (előző vok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!