Tumblr? Elvontabb blogokat ajánlana valaki? Mint például ő: imaginaryasteroidfield. Tumblr.com (szóközök nélkül)
Ne itt reklamozd a szenny tumblidat.
Amugy meg mit lehet ezen a blogon kedvelni? Vagy miert kene kovetni? Adjon mar valaki egyszer egy NORMALIS es ertheto valaszt!
te sem vagy valami jó szövegértésből:(
kérlek magyarázd el hol említettem egy szóval, hogy kövesd ezt a blogot. mintaként szántam, de nagyon szépen köszönöm a segítőkészséged
Nem bírtam ki, meg néztem ezt az elvontnak titulált blogot. Kb. mint a tumblis blogok fele. A tiéd egyébként? (Előttem szerintem arra értették a reklámozást, hogy betetted az url-t) Nem szólok bele a döntéseidbe, meg, hogy milyen a blogod, inkább adok pár tippet, hogy találhatsz hasonlóakat:
- Írj be a keresőbe kulcsszavakat (mit tudom én, alternative, black and white, bodymod)
- Nézd meg a saját posztjaid note-jait, válassz ki random blogokat, akik ezt reblogolták, és csekkold. Ha nekik is tetszett, nagy eséllyel hasonlítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!