Szerintetek megéri megvenni egy psp-t?
Figyelt kérdés
Találtam az olx hirdető oldalon egy psp 3004-et 26.000ezer Ft-ért,6db játékkal szerintetek megérné megvenni?2014. máj. 14. 12:08
11/16 anonim válasza:
Ja, megveszed a használtcikket árusító konzol boltban. :) Az, hogy neked szerencséd volt a slimes kieg-es cuccoddal, nem jellemző 20-ért. Nézd meg vaterán, apródon, mennyikért árulják, és viszik is, mint a cukrot. Enyém pl. 26-ért. Ennyit erről. Ha meg neki is szerencséje lesz, hát uram bocsá' h megszólaltam. :D
12/16 Saavedro válasza:
Apródon vettem (OLX-en), magánszemélytől.
13/16 anonim válasza:
Úgy is hiába mondom nektek. Mert szerencséd volt, nem jelenti azt, hogy mindenki annyiért adja, de mondjuk érdekes h egyikőtök sem mutatott olyan linket, ahol 20-ért, vagy alatta, ami van kiegészítőkkel, memókarival. Ennyi.
14/16 anonim válasza:
Szerinted neki fogok állni keresgélni hirdetéseket?
Sok ember van aki többre becsüli a gépét, mint amennyit ér...
Pl nekem a fat psp érhet kb 10ezert pedig jó állapotban van de nem adnám el 20e alatt... Annyiért meg "hülye aki megveszi"
15/16 Saavedro válasza:
16/16 anonim válasza:
Én meg eladtam 26-ért, köszönjük Emese (ami nem mellesleg tulajdonnév, így nagybetűvel írjuk). :D De szerintem már rég megvette a gyerek amit linkelt, szarik ránk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!