Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha újból szeretném telepíteni...

Ha újból szeretném telepíteni a gépemet akkor melyik programokat fontos telepítenem rá össz-vissz?

Figyelt kérdés
Amúgy a gépem Windows 7 64 bit Professional Service Pack 1-es rendszert tartalmaz.

2016. jún. 19. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Hardverek,office,pdf olvasó,total commander, esetleg amivel szoktál játszani.
2016. jún. 19. 11:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja meg torrent én ezert szeretem az xp wintert mert ott telepítéskor kiválaszthatom mi kell.elso voltam
2016. jún. 19. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan. Felhasználó függő.

Felrakod az op rendszert, utána a megfelelő drivereket. Programnak pedig azokat, amiket szeretnél. Csak megbizható helyről! Ne egyből valami virusos szart tölts le!

pl. nálam az explorer kitűnő böngésző volt arra, hogy letöltsek egy másikat.

kb amiket én használok

google chrome, winrar, vlc, microsoft office, notepad++, adobe reader, steam, skype, a jó öreg total commander, java, utorrent( különböző dolgokat kölcsönözni xD), más nem jut eszembe most

Driverek, ott vagy a CD-ket bepakolgatod+frissíted őket, vagy neten külön megkeresgéled, vagy egy arra alkalmas programmal feltelepíted őket. Utóbbi kettőt ajánlom. Kezdve pl videokartyaval

2016. jún. 19. 11:40
 4/5 anonim ***** válasza:
illetve a böngészőnél elengedhetetlen pl az adblock. Rengeteg szart megfog, nincs reklám sehol. Alapesetben nekem nem lenne bajom a reklámokkal, lap szélén vagy szövegbe ékelve igényesen, csak hát nem csak ezek léteznek... viszont kedvenc oldalaidat tedd a kivételek közé mert a bevételt is elveszed tőlük!
2016. jún. 19. 11:47
 5/5 anonim válasza:

Itt bejelölöd milyen programot szeretnél használni, és egy csomagban letölti:

[link]

Ok, lehet hogy kissé szegényes, de nem kell annyit vadászni. :)

2016. jún. 20. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!