CSGO500 hogy lehet nyerni?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy ezen az oldalon
2x 3x 5x 50x szorzók vannak és ezeket a szorzókat kilehet e úgy használni, hogy nullát bukjak vagy profitáljak pl:
ha felteszek a 2x-re 20-at és a 3x-ra 10-et akkor ugyebár
a 2x-re 10 profitom lesz a 3x-nál 0, de viszont ha vesztek akkor ugyebár -30 lesz és a következő körtől a 3x-al bukni fogok a 2x-el nyerni. Lehetséges az, hogy van olyan szám vagy olyan duplázásnál nagyobb összeg amivel profitálni és nullázni tudok?
2016. jún. 28. 11:44
1/5 anonim válasza:
én ott buktam el 50 eurót :DD
a legjobb a 3x meg az 5x szorzó. Nem tudsz mindig profitálni
2/5 anonim válasza:
Ne gambling-ezz, a szerencsejáték a vesztesek játéka...
3/5 anonim válasza:
Jah és igen a válasz: sehogy.
Ezek a játékok úgy vannak kitalálva (nálunk sokkal okosabb matematikusok által) hogy ne nagyon legyen nyertes stratégia...
4/5 anonim válasza:
Helló és úgy csináltam hogy 100-ból mindig 10 eket raktam, összegyűjtöttem 500-at és 90 a 3x-re 60 pedig a 2x-re. Szinte mindig profitálsz 30-at utána pedig 90 a 3x-re 135 a 2x-re és így is sok profitot össze tudsz szedni! de én voltam olyan okos hogy elkezdtem 1000-et rakni a 3x-re és 1500-at a 2x re na igen ez szinte mindig 500+ és igy lett 5000-em utána kétszer beb..aszott egy kéket meg egy goldot (igen a kur.va goldot) és elvesztettem mindenem mert egy re.tkes telibek.úrt red.vás sz.ar az egész.
5/5 anonim válasza:
Mondom én, hogy a rulett a vesztesek játéka... :) Mindíg a ház nyer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!