Elfelejtettem utánanézni a csepeli focipályáknak, hova vigyem 1 óra múlva a féltestvéremet játszani? Megígértem, hogy lesz normális kapu, normális pálya, de végigrohanva a környéket nem találtam semmit. Mivel foglaljam le utána?
Hali,hamarosan érkezik a féltesóm 12 éves,alig láttam eddig életemben,de rám lesz bízva egész késő estig!
Ígértem neki,hogy elmegyünk valami normális helyre játszani de nem találtam pályát a környéken (Szent Imre Tér)
Nincs itt valaki helyi,aki tudna mondani ötletet?Esetleg lábtengó pályára?
Utána miről beszélgessünk?Merre vigyem?Nem tudom mit lehet vele kezdeni,nem szeret a gép előtt ülni sem tévézni,szülők olyan 10 körül jönnek csak.
Hozza a labdát,kesztyűt mindent..Nagyon focis,mind amit találtam vagy nincs háló,vagy fel van púposodva a beton vagy ki van szakadva a gumiborítás a földön :(
Valahol kell lennie valami olyasminek,mint a boráros,városliget ilyesmik.Nem utazunk be a városba,ezért kéne itt.
Gondoltam a hamburgerezésre és a Dunához lesétálásra a gyártelepen pl
Nincs,lány vagyok és belvárosból jöttünk ide lakni nem rég.
Ott megvolt minden,itt semmit nem ismerek még.
Viszont több okból is itt kéne maradnunk nem messze :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!