A kérdező szavazást indított:
Tom Hollandos Pókember filmek.
Andrew Garfieldos Pókember filmek.
Tobey Maguireos Pókember filmek.
13 szavazat
2/5 PMC Wagner válasza:
Nekem Tobey Maguires. Az első és második rész nekem anno hatalmas élmény volt. a harmadikról inkább nem írok semmit.
De az Andrew Garfieldos verzió is tetszett (egyébként ez állt a legközelebb a képregényhez)
A Tom Hollandos meg borzasztó, az utóbbi részt is csak azért néztem meg mert az előbbi színészek is szerepeltek.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi a baj a Tom Hollandossal szerinted? Pedig 26-ban jön a negyedik rész vele.
okt. 28. 19:52
4/5 PMC Wagner válasza:
#3 Nem olyan a hangulata az egésznek. A Maguires és Garfieldos filmeket bármikor megnézem. A Tom hollandosokat nem. Věleményem szerint nem magával a színésszel van a baj hanem úgy az egésszel.
5/5 A kérdező kommentje:
Én elsősorban, egy befejezést adtam volna a Garfield féle szériának,az nagyon befejezetlen lett még ha a 2 ik rész nem hozta az elvártakat.
okt. 29. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!