Mi a címe? cselekmény egy fiatal lányt elrabolnak és megszökik, csak ő tudott megszökni idáig az elrablótól. Felnőttként erről ír egy könyvet és az egyetemen pszichológiát oktat.
Keresek egy filmet, a cselekmény egy fiatal lányt elrabolnak és megszökik, csak ő tudott megszökni idáig az elrablótól. Felnőttként erről ír egy könyvet és az egyetemen oktat, (talán pszichológiát). Egy éjszaka összejön egy fiatal sráccal, aki rajong a könyve iránt és további részletekről faggatja ami a könyvben nem szerepel. Később kiderül hogy diák, és az órára jár. A nő megbánja tettét és véget szeretne vetni a viszonynak, de a diák srác megszállottan folytatja, úgy hogy a tanárnő férjét állítja be gyilkosnak az iskolában tanuló egyik diáklány megölése kapcsán. (Tudni kell hogy a férfinek/férjnek viszonya volt ezzel a lánnyal).
Jelenet: az iskolánál a kocsinál letartóztatják a férfit hiszen a csomagtartóban megtalálják a bizonyítékokat, közben a diák srác végignézi a történteket. A tanárnő ekkor a rendőrnőnek mondja hogy gyanakszik a diák srácra, aki később fel is megy a diák lakására és talál a hálószobában egy telefonokkal teli telefont, így a srác a nyomozónőt leüti. A végén kiderül hogy a diák srácot azért érdekelte ennyire a tanárnő könyve mert az ő édesapja rabolta el.
Úgy emlékszem de ez nem biztos, hogy a címében valami vonzalom, halálos, végzetes, megszállottság vagy ehhez hasonló szerepelt.
Köszönöm a segítséget!
Kb. mikori film lehet?
Milyen fokú meztelenkedés volt benne?
90-es és 2000-es évek közötti szerintem. sajnos egyik színészt sem ismertem fel benne.
Meztelenkedés nem igazán volt benne, egy ágy jelenet, de az is ruhában.
És azt hiszem a filmcafe-n vagy valamelyik adón mehetett, ahol felvételben vissza lehetett nézni a műsort.
Ezért is bizonytalan a címe, mert sokszor az előző műsor cím marad fent.
Ez kizárható?
Nightmare at the End of the Hall (2008).
https://www.youtube.com/watch?v=lfxmhvRHzkI
Ha igen, akkor mire emlékszel még?
Bármilyen új részlet jelentheti a különbséget aközött, hogy megtaláljuk vagy nem.
Egy karakter nevére emlékszel esetleg?
Vagy egy mondatra a filmből?
"el is megy a diák lakására és talál a hálószobában egy telefonokkal teli telefont,"
Ez mit jelent?
Megnéztem, sajnos nem ez szóval kizárhatjuk.
Olyan jelenetek vannak benne még, hogy az elején egy autó csomagtartójából menekül ki az akkor még fiatal lány-(tanárnő felnőttként)
A tanárnő lányának az udvarlója lesz a diák srác-(aki ugye akkor már zsarolja javában a tanárnőt) persze a lánya semmit nem tud arról hogy az anyjával is volt a fiú.
A végén a tanárnő bemegy a börtönbe az elrablójához.
Az egyetem előtt letartóztatják a tanárnő férjét, mert a csomagtartóban megtalálják a kötelet meg a kést, ami bizonyíték egy gyilkossághoz, közben a háttérben a diák fiú végig figyeli az eseményeket. A tanárnő ekkor védelmezően lép fel a férje mellett hogy biztos nem ő tette, és a nyomozónőhöz oda megy majd tudtára adja hogy szerinte a diák fiú a tettes.
A telefonos elírás, bocsi.
Helyesbítek, szintén egy jelenet hogy a nyomozónő felmegy a diák fiú lakására, és a hálószobájában talál egy dobozt tele telefonokkal.
Sajnos nem emlékszem senkinek a nevére, meg a színészeket sem ismerem.
Talán az elrabló volt ismertebb színész, a végén a jelenetben amikor a tanárnő meglátogatja de sajnos nem tudom a nevét.
Nem a 101-es gyilkosság (Murder 101, 1991) keveredett össze valamivel?
Nem sajnos :(
De ha egyszer megtalálom, esküszöm belinkelem ide :D
Zseniális, vagy!!
Ez a film az, több hónapos keresés után nem találtam, de ez az.
Nagyon szépen köszönöm, igazi karácsonyi csoda :)))
Örök hálám :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!