A mostani 699Ft-os disney plus lehetőségnél lehet 1-2 hónapra is előfizetni, vagy muszáj 4-re?

"A Disney+ Standard előfizetésed első négy hónapjára levonunk 699 Ft/hó díjat. A négy hónapos promóciós ajánlat lejárta után, hacsak a lejárat előtt le nem mondod, a Disney+ Standard előfizetésed megújul a Standard csomagra jelenleg érvényes havi áron. A lemondás a számlázási időszak végén lép érvénybe."
Ez nincs 3000 forint sem 4 havi hozzáféréshez, nincs igazán mit latolgatni rajta. Ma már 3000 forint nem pénz, főleg negyed évnyi tartalomhoz.

Át akarnak verni, mert hátha elfelejted lemondani: „A Disney+ Standard előfizetésed ELSŐ négy hónapjára”
ELSŐ négy hónap, és ha elfelejted lemondani, máris tejelhetsz nekik továbbra is.

Ebben hol az átverés? Előre tájékoztattak a feltételekről, amit te elfogadtál még a szolgáltatás igénybevétele előtt. Mindenhol be kell pipálnod, hogy elolvastad az ÁSZF-et.
Ha valaki figyelmetlen vagy hanyag és elfelejti lemondani, az nem a szolgáltató felelőssége, sem hibája. A te mulasztásod nem egyenlő azzal, hogy átvertek.

„Ebben hol az átverés?”
Miért neked kell lemondanod? Miért nem a Disney állítja le 4 hónap után, és csak akkor indítja újra, ha ismét beleegyezel?

„Ez igen. Nem is hallottam erről. Lehet elcsábulok erre a 4 hónapra, ennyi pénzért bőven megéri.”
Nulla tartalomért ez is sok.
7#
10 évvel ez előtt egy videotékás dvd kölcsönzés volt 500Ft...

Én (is) előfizettem rá 699 Ft-ért, ennyit mindenképp megér.
Úgy van az akció, hogy az első 4 hónapban 699 Ft, majd utána 2490 Ft lesz, de bármikor lemondható. Tehát akár 1-2-3 hónap után is, vagy amikor lejár a 4.
Elvileg azért találták ki ezt az akciót, mert nagyon lecsökkent az előfizetőik száma, és újakat szerezzenek, abban bíznak, hogy többen lesznek, akik az akció lejártát követően is maradnak. Biztosan lesznek, akik igen, és biztosan lesznek olyanok is, akik csak az akció idejére fizetnek elő, vagy hamarabb lemondják, de ezzel is nyernek, mert mindenképp jönnek újak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!