Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy van pontosan ez a Hürrem...

Hogy van pontosan ez a Hürrem idézet a Szulejmán sorozatból?

Figyelt kérdés

Ha a helyedben lennék..Nem leszel a helyemben soha te kis cseléd.. valami hasonló :D

Illetve melyik részben van?

Köszönöm

2025. ápr. 20. 18:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok írni idézeteket a Nagy Pénzrablás sorozatból?

Légyszí ha tudjátok írjátok le angolul meg magyarul is és azt is, hogy ki mondta

Melyik filmből vagy sorozatból van ez az idézet?

Azt nem tudom melyik pletyka a legnépszerűbb de tudod melyik a legkevésbé népszerű? Az igazság

Melyik filmből vagy sorozatból származik az alábbi idézet?

Tudod ki ez a csóka? A nagykaliberű spermalövők sportegyesületének az alapító tagja! Ő itt pedig Báró von Blökipóz. Ő vezette a strici expedíciót az Északi sarkra, végül egy fóka dákóhoz fagyva találták meg.

Melyik sorozatból van ez az idézet?

"Itt kézdődött a baj,az a mosoly az az átkozott mosoly"

"Egyéb hülye kérdés/Any silly question" idézet melyik filmből/sorozatból van?

Jó régóta keresem, lehet egész pontosan nem is idéztem jól. Először azt hittük, a Papírhold c. filmben van benne, de tévedtünk viszont azóta se jöttünk rá. Lehet azóta több filmbe, sorozatba is beépítették, valakinek valami dereng? (egy régebbi megjelenésű filmre asszociálnék)

Valaki segít?

A Stranger Things sorozatból Will Byers idézeteit írja le nekem valaki,nagy szükségem van rá,és nagyon megköszönném annak,aki leírja nekem ^^

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!