Hogy van pontosan ez a Hürrem idézet a Szulejmán sorozatból?
Ha a helyedben lennék..Nem leszel a helyemben soha te kis cseléd.. valami hasonló :D
Illetve melyik részben van?
Köszönöm
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Légyszí ha tudjátok írjátok le angolul meg magyarul is és azt is, hogy ki mondta
Azt nem tudom melyik pletyka a legnépszerűbb de tudod melyik a legkevésbé népszerű? Az igazság
Tudod ki ez a csóka? A nagykaliberű spermalövők sportegyesületének az alapító tagja! Ő itt pedig Báró von Blökipóz. Ő vezette a strici expedíciót az Északi sarkra, végül egy fóka dákóhoz fagyva találták meg.
"Itt kézdődött a baj,az a mosoly az az átkozott mosoly"
Jó régóta keresem, lehet egész pontosan nem is idéztem jól. Először azt hittük, a Papírhold c. filmben van benne, de tévedtünk viszont azóta se jöttünk rá. Lehet azóta több filmbe, sorozatba is beépítették, valakinek valami dereng? (egy régebbi megjelenésű filmre asszociálnék)
A Stranger Things sorozatból Will Byers idézeteit írja le nekem valaki,nagy szükségem van rá,és nagyon megköszönném annak,aki leírja nekem ^^
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!